Acasă / SPORT / Eşec usturător pentru Petrolul Ploiești

Eşec usturător pentru Petrolul Ploiești

pp fc arges - petrolul

FC Argeș s-a impus în derby-ul cu Petrolul cu scorul de 3-0. Argeșenii au reușit să deschidă scorul încă din minutul 3, asta după ce Buhăescu a marcat cu un șut în diagonală, de la 12 metri. Nici cei de la Petrolul nu s-au lăsat și au încercat prin Ştefănescu un şut de la 14 metri lateral stânga, la colţul scurt. Tigănaşu a avut marea ocazie a primei reprize pentru „lupi”, cu o „torpilă” trimisă de la peste 30 de metri, ce lovit în transversala porţii lui Ureche. Speranţele petroliştilor s-au spulberat la începutul reprizei a doua când Buhăescu şi Năstasie au lucrat o fază ce a făcut şah-mat defensiva celor de la Petrolul. Năstăsie a marcat un şut din lateral stânga, expediat la colţul lung. În prelungiri, Vasile Gheorghe a închis tabela de marcaj printr-un gol marcat în urma unui penalty. Pentru Petrolul aceasta este cea de-a treia înfrângere a sezonului, iar după acest eșec este posbil ca Leo să fie înlocuit de Marius Măldărășanu. După această victorie, alb-violeții trec în clasament pe locul doi peste ploieşteni, cu 21 de puncte.

FC Argeş: Ureche – Tofan, Vişa, Turda, Hreniuc, Şerbănică – Buleică (79 Oancea), Panait, R. Costin (cpt), Năstăsie (82 V. Gheorghe) – Buhăescu (65 Enceanu).
Antrenor: Emil Săndoi.

FC Petrolul: Tordai – Olaru, Cazan, Plămadă (55 Cruceru), Ţigănaşu – Chindriş (56 Tamuz), Ghinga – Lumu, Marinescu (cpt), Ştefănescu – Saim Tudor (75 Ţicu).
Antrenor: Leo Grozavu.

FOTO GABRIELA NEACSU

Despre Administrator

Citeşte şi ...

WhatsApp Image 2019-03-01 at 17.47.17

Jandarmii prezenți la derby-ul local dintre FC Argeș și CS Mioveni

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar