Acasă / EVENIMENT / Fugari urmăriţi cu focuri de armă

Fugari urmăriţi cu focuri de armă

Urmărire ca în filme în judeţ, după ce o maşină a gonit cu viteză zeci de kilometri având poliţia pe urme. Unul dintre oamenii legii a făcut uz de armă, dar fugarii nu s-au lăsat impresionaţi.

UrmarirePanamera01A refuzat să oprească
Toată povestea a început marţi seară în Piteşti, unde un echipaj al Secţiei 2 Poliţie a făcut semnal de oprire unui Porsche Panamera, la volanul căruia se afla un bărbat din Ştefăneşti, despre care oamenii legii deţineau informaţii că nu are permis de conducere. În loc să tragă pe dreapta, conducătorul auto a accelerat şi poliţiştii au pornit în urmărire. A ajuns în zona Podul Viilor, acolo unde era aşteptat de un echipaj al Serviciului Rutier Argeş, fiind dat în consemn. Şoferul nu a oprit nici de această dată.

Maşina, în şanţ
Pe pasarela care urcă spre Autostrada Piteşti-Bucureşti, unul dintre agenţi a scos pistolul, a somat şi a tras două focuri de avertisment în aer şi alte patru în direcţia bolidului de lux, dar nici asta nu l-a determinat pe bărbatul de la volan să tragă pe dreapta. Poliţiştii argeşeni au cerut ajutorul colegilor de la Biroul Poliţiei Autostrăzi şi Misiuni Speciale şi al celor din Dâmboviţa. Au fost instituite filtre la toate ieşirile de pe autostradă, precum şi pe drumurile adiacente. Autoturismul urmărit a fost Acolo, şoferul a pierdut controlul volanului, a acroşat o maşină, a treia din câte am aflat, şi s-a oprit în şanţ. În autovehicul erau doi bărbaţi şi o fată.

Capturaţi pe câmp
Bărbaţii au fugit pe câmp, iar tânăra a rămas în automobilul avariat. Nu a durat mult şi fugarii au fost capturaţi şi imobilizaţi de poliţişti şi mascaţi dâmboviţeni. Este vorba despre Cosmin Viorel B., de 34 de ani, din Ştefăneşti, care s-a urcat la volan deşi nu are permis de conducere, un amic de-al său, de 37 de ani, şi o prietenă, de 20 de ani, ambii din Piteşti. Aceştia, precum şi autoturismul au fost predaţi poliţiştilor argeşeni pentru continuarea cercetărilor. Şoferul în cauză a fost reţinut 24 de ore pe bază de ordonanţă şi încarcerat în arestul poliţiei judeţene, iar ieri a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunerea de a fi dispusă o măsură preventivă.
Poliţiştii au descoperit asupra suspecţilor 1.700 euro, 200 franci elveţieni, 100 dolari şi câteva sute de lei, fugarii fiind bănuiţi şi de furturi din locuinţe.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

SoferBetiv01

A rămas FĂRĂ PERMIS după o postare pe FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar