Acasă / SPORT / Galben verzii au făcut egal cu liderul

Galben verzii au făcut egal cu liderul

CS Mioveni a remizat în această seară contra liderlui AFC Hermannstadt. La primul meci de la venirea lui Laurențiu Roșu pe banca tehnică, argeșenii au făcut o partidă frumoasă și au evoluat extrem de curajos împotriva echipei sibiene. Este printre puținele dăți când Mioveniul a surprins în bine. Meciul a fost unul intens disputat iar jucătorii ambelor echipei au dat dovadă de multă ambiţie și dorință de victorie în acest meci. cs mioveni- hermanstadt (6)S-a văzut faptul că Sibiul are o echipă mai experimentată dovadă că a controlat meciul în prima repriză, însă, fără a concretiza nimic pe tabelă. După pauză, galben verzii au ieşit mai mult la joc şi a reuşit să ameninţe poarta oaspeţilor. Lucru pe care, în prima parte, nu le-a ieșit deloc. S-a văzut că s-au întors mult mai motivați de cabine și că își doreau cu adevărat victoria chiar dacă în final nu au obținut-o. Tabela s-a deschis în minutul 59 pentru sibieni după ce Neagu a şutat din interiorul careului iar portarul argeşean Sima a ezitat o fracţiune de secundă, astfel că mingea a intrat în plasă, pe sub mâinile sale. După numai 5 minute de la deschiderea scorului CS Mioveni a reușit să înscrie prin Mîrzeanu cu un şut pe jos, de la 14-15 metri, după o acţiune frumoasă a veteranului Năstăsie. Cel mai controversat moment a fost penaty-ul pe care în mod normal ar fi trebuit să îl primească Pirtea, poate în urma acestuia venea și victoria. Dar arbitrul nu a considerat că ar fi existat așa ceva iar meciul s-a terminat la egalitate. Laurențiu Roșu și-a început debutul pe banca Mioveniului cu un scor de egalitate contra liderului. Se simte noua schimbare de la Mioveni iar asta se reflectă mult și în jocul băieților. Pentru CS Mioveni urmează

CS Mioveni: Sima – Negoiţă (Alexe, din min. 82), Traşcu, Gugu, Rădescu – Mîrzeanu, Neagoe, Andor (Pirtea, din min. 62), Florescu (Vintilă, din min. 73), Ayza, Năstăsie. (Antrenor: Laurenţiu Roşu)

AFC Hermannstadt: Căbuz – Stancu, Crişan, Stoica, Tătar, Boboc, Dumitriu, Lupu (Hergheligiu, din min. 61), Rusu, Neagu (Petrescu, din min. 77), Blănaru. (Antrenor: Alexandru Pelici)

GABRIELA NEACȘU/ MIHAI N.

 

Despre Administrator

Citeşte şi ...

WhatsApp Image 2019-03-01 at 17.47.17

Jandarmii prezenți la derby-ul local dintre FC Argeș și CS Mioveni

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar