Acasă / EVENIMENT / Incendiu la o secţie de fabricat termopane

Incendiu la o secţie de fabricat termopane

În jurul orei 15.30 a după-amiezii, ISU Argeş a fost anunţat că acoperişul unei hale din Călineşti a fost cuprins de flăcări. Către localitatea precizată au pornit patru autospeciale ale pompierilor militari.

IncendiuHalaTermopane05Ce s-a întâmplat? A luat foc o hală construită din cărămidă, unde se fabrica tâmplărie termopan, iar incendiul se manifesta pe o suprafaţă de aproximativ 400 mp. De asemenea, în zonă era pericol de explozie fiindcă exact în faţa halei, la doar vreo 10 metri distanţă, se afla o staţie de alimentare cu GPL auto, flăcările sputându-se propaga la un restaurant aflat în imediata apropiere.
Pompierii au luat măsuri de lichidare a incendiului şi de protejare a staţiei GPL, precum şi a restaurantului. Ţinând cont că în spatele halei arsese şi o anumită suprafaţă de vegetaţie uscată, este posibil ca flăcările să fi ajuns la hală, dar cauzele exacte n-au fost încă stabilite.

… Şi la două case
La miezul nopţii de marţi spre miercuri, trei maşini ale Detaşamentului de Pompieri Piteşti au intervenit la Ştefăneşti pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de pe strada Zăvoi. Au ars acoperişul pe circa 150 mp şi 30 mp izolaţie de polistiren în zona camerei unde era montată centrala termică. Cauza: scânteile ieşite prin coşul de fum deteriorat. În aceeaşi noapte, pe la ora 1.30, trei autospeciale ale Detaşamentelor de Pompieri Piteşti şi Bradu au acţionat la Priboieni, satul Valea Nenii, unde luase foc tot o locuinţă. Echipele de stingere au constatat că incendiul se manifesta cu flacără deschisă la nivelul acoperişului. Au ars acoperişul pe 200 mp şi o cameră de locuit din podul mansardat al casei. Cauza izbucnirii incendiului este în curs de stabilire.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

CercetariMunitii01

Deţinea ilegal muniţie

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar