Acasă / EVENIMENT / Manelist vâlcean, condamnat la Piteşti pentru ucidere din culpă

Manelist vâlcean, condamnat la Piteşti pentru ucidere din culpă

Cunoscut sub numele de Dany Chinezu, manelistul Daniel Ionuţ Teaşcă, din Râmnicu Vâlcea, a fost condamnat la doi ani şi opt luni de închisoare cu executare în regim de detenţie pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă şi părăsirea locului faptei fără aprobarea poliţiei.

ManelistChinezu01Suspendarea executării, revocată
Anterior, el fusese condamnat de Judecătoria Piteşti la aceeaşi pedeapsă, însă cu suspendare, deoarece, sfătuit de avocatul său, a semnat un acord de recunoaştere a vinovăţiei. Procurorii au atacat decizia instanţei de fond, iar procesul a ajuns pe rolul Curţii de Apel Piteşti. Miercuri, curtea piteşteană a admis apelul declarat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti. „Desfiinţează în parte sentinţa şi, rejudecând, dispune ca inculpatul să execute pedeapsa principală de 2 ani şi 8 luni închisoare prin privare de libertate. Definitivă”, se arată în minuta şedinţei de judecată. Magistraţii au emis mandatul de executare a pedepsei închisorii, care va fi pus în aplicare de Poliţia Vâlcea.

A fugit de la locul accidentului
Vă reamintim că, la sfârşitul lunii august a anului trecut, Dany Chinezu se aflat la volanul unui Audi A4. Se îndrepta spre casă după ce toată noaptea cântase la o tăiere de moţ în comuna Cuca. În timp ce traversa localitatea, a lovit cu maşina o bătrână de 87 de ani. În loc să oprească, să acorde ajutor victimei şi să anunţe autorităţile, pur şi simplu el a abandonat-o pe octogenara căzută pe stradă şi şi-a continut deplasarea. Femeia a fost găsită ceva mai târziu chiar de primarul comunei, care a sunat la 112. Grav rănită, victima a fost transportată la spital cu multiple leziuni, dar din nefericire a decedat după două ore de la internare. Poliţiştii argeşeni au demarat căutările şi, vizionând imaginile surprinse de camerele de supraveghere video, au reuşit să identifice autoturismul.
Manelistul s-a predat după 24 de ore, motivând că nu şi-a dat seama că a lovit pe cineva, deşi avea parbrizul maşinii spart. Se bănuieşte că era şi băut, de la petrecerile la care cântase, acesta fiind motivul pentru care a fugit, dar acest lucru nu s-a putut dovedi.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

ProtestGrefieri01

Grefierii au protestat

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar