Acasă / SPORT / Meci spectaculos între SCM Piteşti şi Chindia Târgovişte

Meci spectaculos între SCM Piteşti şi Chindia Târgovişte

scm-pitesti_chindia-targoviste-fotopress24 (13)SCM Piteşti a disputat sâmbătă amicalul cu numărul patru din această perioadă de pregătire. Elevii lui Nicolae Dică au jucat la Bradu cu Chindia Târgovişte, ocupanta locului patru din seria a doua a ligii secunde,partida încheidu-se la egalitate, 1-1.Din primele minute au fost trimisi în teren jucătorii cei mai experimentaţi din lot , Dică preferând să-i lase pe bancă pe cei tineri. După o oră, tehnicianul grupării din Trivale a început să facă schimbări introducând în teren şi fotbaliştii de perspectivă, care au evoluat la fel de bine ca şi colegii lor, având multe momente când au fost peste adversar din punct de vedere al ocaziilor create. Cea mai mare ocazie de gol a gazdelor din prima repriza i-a aparţinut lui Marius Albu care, după ce a primit o pasă de la Antonio Cruceru şi a rămas singur cu goal-kepeer-ul advers, a tras pe lângă poartă.scm-pitesti_chindia-targoviste-fotopress24 (12) Scorul a fost deschis în repriza secundă prin Ionuţ Şerban, care a transformat o lovitură de la 11 m. Acelaşi Şerban putea majora scorul la 2-0 însă şutul său de la 30 m a trecut milimetric peste transversală. Meilă a pasat greşit, iar arbitrul a arătat punctul cu var după un duel între Ispas şi Năstăsie.Chindia a egalat la ultima fază a meciului prin Neniţă care a primit o pasă de la Ispas şi l-a lobat pe Burci. Săptămâna trecută oficialii argeşeni au reuşit să mai legitimeze încă doi jucători : fundaşul Daniel Şerbănică de la Atletic Bradu şi atacantul Alexandru Cioablă care în turul campionatului a jucat în liga a doua la Rapid Bucureşti. Poarta celor de la SCM Piteşti a fost apărată în repriza secundă de Alexandru Burci, care a evoluat în prima parte a sezonului la Dinamo II.

SCM Piteşti: Udeanu – Stancu, Cotigă, Deaconescu, Şerbănică – Albu, Precup, Şerban, Grecu – Cruceru – Năstăsie. Au mai intrat Burci, David, Şandru, Panait, Lupu, Ionescu, Roşoagă, Mihăescu şi Iamandi. Antrenor: Nicolae Dică.

Chindia Târgovişte (I repriză): Aioani – Martac, B. Dinu, Vătavu, C. Dinu – Neguţ, Voinea, Honciu, Stoica – L. Mihai, Popa (Cherchez). Chindia (a II-a repriză): Meilă (Gârlea) – Pătru, Ispas, B. Matei, C. Dinu (Ioniţă) – Parghel, Vasile, Anton, Grigore – Cherchez, Neguţ (Neniţă). Antrenor: Nicu Croitoru.

Gabriela Neacşu

Despre Administrator

Citeşte şi ...

cs mioveni marius stoica conferinta

CS Mioveni – duel acasă cu CSM Reșița

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar