Acasă / EVENIMENT / Ninsorile s-au lăsat cu multe accidente în judeţ

Ninsorile s-au lăsat cu multe accidente în judeţ

În condiţiile ninsorilor destul de abundente din ultimele 48 de ore, în judeţ au avut loc două accidente de circulaţie soldate cu trei persoane rănite, dar din fericire niciuna în stare gravă.

fotopress24.ro_Tamponare la Albota
Primul dintre evenimente a avut loc pe raza comunei Albota, unde Lucian N., de 21 de ani, din Bârla, circula cu un Opel Corsa dinspre Piteşti către Slatina. Din cauza neatenţiei şi a faptului că nu a păstrat distanţă corespunzătoare în mers, şoferul a lovit din spate o Dacia Solenza, la volanul căreia se afla Gheorghe B., de 63 de ani, din Piteşti, care era oprită pe prima bandă de mers. În urma tamponării, două femei, Florica B., de 57 de ani, din Piteşti, şi Floarea P., de 60 de ani, din Costeşti, au fost rănite. La locul accidentului au sosit echipaje ale poliţiei rutiere şi o ambulanţă SMURD de prim ajutor calificat, care le-a preluat pe victime şi transportat la spital. În urma investigaţiilor de specialitate medicii au constatat că niciuna dintre femei nu avea răni grave, motiv pentru care acestea nici nu au rămas internate, iar în cauză a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Pieton beat, lovit de maşină
Cel de al doilea eveniment s-a produs pe Calea Bascov din Piteşti, unde Nicolae C., de 28 de ani, din municipiu, care conducea un Renault către Calea Bucureşti, l-a lovit pe Cornel S., de 47 de ani, din Reghin, judeţul Braşov, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure. Un echipaj medical chemat la faţa locului l-a preluat pe bărbat şi dus la spital, unde s-a stabilit că era rănit uşor şi nu necesită spitalizare. Atât şoferul, cât şi victima au fost verificaţi cu etilotestul, iar aparatul a indicat că pietonul era băut şi avea o concentraţie de 0,94 mg/l de alcool pur în aerul expirat. Şi în acest caz agenţii de circulaţie au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

AccidentAutostrada01

O adevărată tragedie se putea produce pe Autostrada Bucureşti-Piteşti

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar