Acasă / EVENIMENT / Opt persoane au ajuns la spital după o încăierare ca-n filme la Albeştii de Muscel

Opt persoane au ajuns la spital după o încăierare ca-n filme la Albeştii de Muscel

scandal albesti=fotopress24roOpt persoane au ajuns la spital după o încăierare ce a avut loc la Albeştii de Muscel. Tot scandalul a pornit de la o familie de romi, a căror fată minoră s-a implicat într-o relaţie cu un bărbat mai mare cu şane ani decât ea. Întrucâr părinţii fetei nu au fost de acord cu respectiva legătură, cele două familii s-au luat la bătaie împărţindu-şi pumni şi picioare cu nemiluita. Scandalul a fost aplanat de forţele de ordine, iar poliţiştii au deschis dosar penal pentru încăierare.

Intervenţie în forţă
Din cele discutate cu Mădălin Zamfir, purtător de cuvânt al Poliţiei Argeş, am reţinut că, luni seară, Dispeceratul 112 a fost sesizat că în comuna precizată are loc un conflic deosebit de violent, în care erau implicaţi mai mulţi cetăţeni de etnie romă. La faţa locului s-a deplasat mai întâi o echipă a Secţiei de Poliţie Rurală Valea Mare Pravăţ şi agenţi ai postului local de poliţie, care au constatat că cele două tabere se loveau orbeşte pe unde apucau cu bâte, uluci smulse din gard, pari, bucăţi de lemn etc. Întrucât conflictul degenerase într-o încăierare generală, poliţiştii rurali au solicitat sprijin. În scurt timp la Albeştii de Muscel au sosit alţi 10 agenţi, opt mascaţi de la Serviciul Acţiuni Speciale şi cinci jandarmi, care au intervenit în forţă fără prea multe menajamente, reuşind în cele din urmă să aplaneze conflictul.

Încăierare pornită de la o puştoaică
Potrivit anchetatorilor, s-a stabilit că între Tonel C., de 21 de ani, şi Gheorghe O., de 18 ani, Gheorghe O., de 37 de ani, Marius O., de 29 de ani, Adrian O., de 33 de ani, şi Gina O., de 37 de ani, toţi din Bughea de Jos, satul Măcelaru (nume parcă predestinat încăierărilor sau altor acte de violenţă), a izbucnit un conflict plecat de la faptul că Tonel C. are o relaţie de concubinaj cu o puştoaică de 15 ani, de aceeaşi etnie. Întrucât părinţii fetei, Gheorghe şi Gina O., nu erau de acord cu povestea de iubire dintre fiica lor şi Tonel, s-a iscat scandalul în timpul căruia flăcăl a fost agresat de familia concubinei. Ca nu cumva să rămână dator, acesta a pus mâna pe telefonul mobil şi a chemat în sprijin mai mulţi membri ai familiei sale. Nu a durat mult şi pe câmpul de „bătălie” au apărut în fuga mare Margareta C., de 43 de ani, Toni C., de 43 de ani, Cornel C., de 36 de ani, şi Florin I., de 20 de ani, şi din Bughea de Jos.

Au refuzat internarea
Abia atunci conflictul a degenerat în acte de extremă violenţă, loviturile curgând cu nemiluita din ambele tabere. În urma agresiunilor suferite, opt persoane au fost luate cu ambulanţele şi transportate la Spitalul Câmpulung pentri investigaţii de specialitate. Este vorba despre Tonel C., Gheorghe O., Gheorghe O., Marius O., Adrian O. Toni C., Cornel C. şi Florin I. După ce au primit îngrijri, aceştia au declarat că nu vor să rămână internaţi. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru infracţiunea de încăierare, iar cercetările continuă pentru stabilirea situaţiei de fapt.

Val. N. Foto-Mihai N.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

PerchezitiiSamsari01

Mascaţii au descins peste samsarii de mașini

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar