Acasă / EVENIMENT / Sustragerea de energie electrică stopata de jandarmeria Arges

Sustragerea de energie electrică stopata de jandarmeria Arges

ControaleJandarmi02Zilele trecute, efective ale Detaşamentului 1 Jandarmi Mobil din Jandarmeriei Argeş au executat o acţiune comună de control împreună cu reprezentanţi ai Distribuţie Energie Oltenia la Merişani, zona Capul Piscului, satul Vâlcelele şi la Băiculeşti în zona satului Mănceşti, pentru prevenirea şi combaterea sustragerilor de energie electrică. Cu acest prilej au fost identificate mai multe case branşate ilegal la reţeaua de electricitate prin instalaţii artizanale, ocazie cu care jandarmii au întocmit documentele de constatare şi le-au înaintat Secţiei de Poliţie Rurală Bascov, pentru continuarea cercetărilor. Todotadă, două persoane care au refuzat să prezinte actele de identitate au fost amendate cu câte 400 de lei. La rândul lor, reprezentanţii furnizorului de electricitate au dezafectat improvizaţiile cu care locuinţele erau racordate ilegal la reţeaua electrică.

Vindea mărfuri pirat
Şi tot jandarmi argeşeni au desfăşurat o acţiune punctuală în zona târgului săptămânal de la Bradu, prilej cu care un bărbat a fost depistat în timp ce comercializa mai multe DVD-uri, pentru care nu deţinea documentele de provenienţă şi nici nu avea autorizaţie de comercializare.
Militarii au întocmit documentelor de constatare pentru deţinerea şi comercializarea de mărfuri pirat conform prevederilor legale referitoare la dreptul de autor şi drepturile conexe, iar dosarul a fost înaintat Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Argeş în vederea continuării cercetărilor.

F.P

Despre Administrator

Citeşte şi ...

inbound4775414918361540159

Grupare specializat în acte de terorism, destructurată

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar