Acasă / SPORT / Timișorenii câștigă confruntarea cu CS Mioveni

Timișorenii câștigă confruntarea cu CS Mioveni

cs mioveni - ripensia timisoara 1-2- fotopress24 (7)CS Mioveni reușește să bifeze o nouă înfrângere, contra echipei Ripensia Timișoara. Galben-verzii au pierut cu scorul de 1-2. La începutul partidei jucătorii de la CS Mioveni erau absenți și parcă nu reușeau deloc să marcheze, iar Ripensia a profitat de asta și a deschis scorul încă din minutul cinci al primei reprize. Jumătate de oră Mioveni s-a chinuit fără succes să înscrie și pentru ca timișorenii nu puteau intra la vestiare doar cu un gol, Ungureanu a reuști să înscrie direct în poarta lui Croitoru. Galben verzii se pot considera norocoși, dacă arbitra Alina Pleşu nu anula un alt gol marcat de Bocşan, dintr-o poziţie la limita ofsaidului., situația ar fi fost dramatică. După pauza gazdele au încercat cu greu să reintre în joc, iar salvarea acestora a fost Lazăr, care a reușit să înscrie golulul de onoare. Aceştia puteau încheia conturile în primul minut de prelungire, atunci când atacantul senegalez Mediop a scăpat singur cu Croitoru, dar a fost deposedat în extremis de Rădescu. Pentru CS Mioveni ar fi urmat confruntarea contra echipe ASA Târgul Mureș, echipă care a iești din campionat. În acest fel galben-verzi s-au ales cu trei puncte la masa verde fără să depună nici un efort. Timișorenii vor avea misiunea grea acasă contra echipe AFC Hermannstadt.

CS Mioveni: Croitoru – Alexe, Gugu, Rădescu, Lazăr, Ilie, Mîrzeanu (Vintilă, din min.70), Neacşu (Roşoagă, din min.62), Ivan, Ayza şi Năstăsie (Neagoe, din min. 46).

Ripensia Timişoara: Rădulescu – Popa, C. Toma, Bocşan (M. Toma, din min. 34), Mînecan, Apro, Tudor, Dumiter (Golda, din min.73), Ungureanu (Bobină, din min. 80), Bădăuţă şi Mediop.

FOTO Gabriela Neacșu

Despre Administrator

Citeşte şi ...

fc arges - pandurii (3)

FC Argeș încheie prima parte a sezonului pe locul 6

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar