Acasă / EVENIMENT / Violatorul din Curtea de Argeş a fost capturat

Violatorul din Curtea de Argeş a fost capturat

Poliţia Curtea de Argeş s-a aflat în alertă după ce o tânără a fost victima unui viol. Agresorul, care imediat după comiterea faptei a fugit, a fost capturat în cursul serii de luni.

ViolatorCurteArges01Târâtă în pădure
Vă reamintim că, în jurul orei 5 a dimineţii de luni, o tânără în vârstă de 29 de ani, din municipiul Basarabilor, se îndrepta spre serviciu. Drumul ei trece printr-o zonă împădurită, iar la acea oră nu era nimeni pe şosea. Se pare că pe asta a mizat un cioban care se afla pe un cal. Observând că tânăra era singură, el a acostat-o, a lovit-o cu brutalitate cu pumnii şi picioarele, apoi a târât-o în pădure şi a violat-o. După ce şi-a satisfăcut poftele animalice, agresorul a fugit, iar victima a sunat la 112. Ea a fost internată la Spitalul Curtea de Argeş, fiind supusă unor investigaţii medicale.

Capturat după 12 ore
Pe baza descrierilor tinerei, violatorul a fost identificat de oamenii legii. El este Costel Z., de 41 de ani, tot din Curtea de Argeş. Poliţiştii l-au căutat cu câini de urmă. După mai bine de 12 ore de la comiterea faptei şi după o desfăşurare impresionantă de forţe, agresorul a fost încătuşat. El a recunoscut că a violat-o pe tânără de două ori într-o zonă lăturalnică a străzii Chiriţeşti şi a explicat amănunţit cum s-a petrecut grozăvia. El a declarat că, după consumarea primului act sexual, a observat că fata încerca să sune şi să ceară ajutor. În acest context s-a repezit din nou la ea, a mai târât-o caţiva metri şi a violat-o din nou. Bărbatul a fost reţinut 24 de ore pe bază de ordonanţă şi, ulterior, arestat preventiv pe o perioadă de 30 de zile.

Riscă 10 ani de puşcărie
Potrivit oamenilor legii, suspectul este recidivist. Până acum, el a mai fost condamnat de cinci ori. De două ori pentru viol, de două ori pentru tentativă de viol şi o dată pentru violare de domiciliu. Pentru această infracţiune a stat în puşcărie din 2013 până în 2017, fiind eliberat pe baza recursului compensatoriu. Acum el este va ajunge din nou într-o celulă de penitenciar şi riscă până la 10 ani de închisoare, pedeapsă la care magistraţii pot adăuga anumite sporuri.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

actiune politia locala-fotopress-24ro (5)

Sancționați contravențional pentru transport ilegal de persoane

Ieri, polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Stâlpeni au depistat un bărbat de 71 ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar