Acasă / EVENIMENT / 19 aprilie 2023 este o zi de referință pentru sportul piteștean!

19 aprilie 2023 este o zi de referință pentru sportul piteștean!

Bazinul Olimpic din Pitești, omologat prima dată la nivel european, a fost redeschis după transformarea uriașă! Avem o infrastructură de excepție pentru înotul de performanță, invidiată de comunitatea sportului în apă!
Ne-am bucurat, la acest eveniment, de prezența personalităților de marcă din sportul românesc: Camelia Potec, campioană olimpică, președintele Federației Române de Natație și Pentatlon Modern și vicepreședinte al Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Mihai Claudiu Covaliu, campion olimpic și mondial, președinte COSR. Au fost prezenți, de asemenea, Adin Cojocaru, președintele Federației Române de Volei, Constantin Din, preşedintele Federaţiei Române de Handbal, Robert Glință, campion mondial la înot și Cetățean de Onoare al Municipiului Pitești, Larisa Lăcustă, vicecampioană mondială și antrenor. Ne-a fost alături și Gica Dobrin, soția legendarului fotbalist piteștean Nicolae Dobrin.
Le mulțumim pentru participare secretarilor de stat: Vlad Ștefan Niculae – Ministerul Dezvoltării, Thomas Răzvan Moldovan – Ministerul Sportului, președintelui Consiliului Județean Argeș, Ion Mînzînă, reprezentanților administrației locale, regionale și centrale, ai mediului universitar și de afaceri, ai mass-media locale și centrale.
Cu prilejul redeschiderii bazinului olimpic, am dat startul antrenamentelor primei competiții: Cupa Simfoniei Lalelelor, în care aproape 400 de copii de la 25 de cluburi se întrec, în acest weekend.
Spațiul modern și impresionant este accesibil pentru toate vârstele, de el se pot bucura sportivi de performanță, dar și începători în domeniul natației din regiune sau din țară.
Începând de luni, 24 aprilie, Bazinul Olimpic Pitești este deschis pentru public!

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Comemorarea a 20 de ani  Mihăilești, Buzău

Comemorarea a 20 de ani de la tragicul accident din Mihăilești, Buzău

În data de 24 mai 2004, destinul a scris o pagină însângerată a istoriei pompierilor ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar