Acasă / EVENIMENT / 20 de pompieri au depus jurământul la sediul ISU Argeș

20 de pompieri au depus jurământul la sediul ISU Argeș

Vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Marius Nicolaescu, a fost prezent miercuri, la sediul ISU Argeș, la ceremonialul de depunere a jurământului din partea a 20 de pompieri.

“Începând de astăzi, noi, Consiliul Județean și autoritățile locale, suntem convinși că vom fi mândri de dumneavoastră. Să dea Dumnezeu să nu aveți parte de evenimente așa cum am avut parte în ultimul timp. Să ne faceți mândri, așa cum ne-au făcut pompierii argeșeni în timpul intervențiilor lor din Grecia, așa cum ne-au făcut mândri pompierii atunci când au scos oamenii din case și i-au salvat din calea inundațiilor, așa cum ne fac mereu mândri pompierii atunci când se luptă cu flăcările. Să vă dea Dumnezeu sănătate, să vă ferească să evenimente deosebite și să aveți o viață profesională cât mai lungă și încununată cu succes”, le-a transmis vicepreședintele CJ Argeș noilor angajați ai ISU Argeș.Emoții mari au avut și părinții, soțiile, iubitele sau copii pompierilor are au depus astăzi jurământul. Cu toții și-au dat frâu liber simțămintelor după ceremonial, în scurta perioadă liberă pe care tinerii pompieri au avut-o, atunci când și-au făcut fotografii și s-au îmbrățișat.Din nefericire, la scurt timp, a venit vestea că unul din pompierii argeșeni a decedat în timpul unei misiuni.
“Din păcate, la scurt timp de la consumarea evenimentului, am aflat și o veste tristă: unul dintre pompierii argeșeni și-a pierdut viața în timpul intervenției într-o misiune de stingere a unui incendiu de vegetație uscată în apropiere de Autostrada Pitești-București. Îmi exprim regretul pentru această tragedie și întreaga compasiune pentru cei dragi pe care tânărul pompier i-a lăsat în urmă”, a mai menționat vicepreședintele Consiliului Județean Argeș.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Mihai Georgescu, primarul din Călineşti

Primarul îi intimidează pe cetăţeni

Pus sub control judiciar şi având interzis să intre în primărie, Mihai Georgescu, primarul din ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar