Acasă / SOCIAL / ,, 400 de jandarmi vor asigura măsuri de ordine în perioada 15-18 august 2013“

,, 400 de jandarmi vor asigura măsuri de ordine în perioada 15-18 august 2013“

În perioada 15-18 august 2013, un număr de 400 de jandarmi vor asigura măsuri de ordine pe timpul manifestărilor prilejuite de Sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului . Jandarmii argeşeni vor avea în vedere:
– gestionarea afluxului important de pelerini şi enoriaşi pe timpul slujbelor religioase, astfel încât să nu se creeze aglomerări de persoane ce pot periclita integritatea fizică a persoanelor (se are în vedere mai ales Slujba organizată de Arhiepiscopia Argeşului şi Muscelului la Mânăstirea Curtea de Argeş de – Adormirea Maicii Domnului);
– prevenirea şi combaterea unor fapte antisociale ( tulburarea ordinii şi liniştii publice, furturi, comerţ ilegal, vagabondaj, cerşetorie, etc.) de către unele persoane, care ar putea profita de aglomeraţie, atât în zona lăcaşelor de cult, dar şi în locurile de desfăşurare a unor manifestări cultural artistice/târguri(Festivalului de Folclor Carpaţi din Piaţa Vasile Milea mun. Piteşti ; Concert – Zilele Mun. Curtea de Argeş – Stadionul Municipal Curtea de Argeş;Târguri organizate de Sfânta Maria pe raza localităţilor Lunca Corbului, Beleţi Negreşti, Bârla, Săpata, Dârmăneşti, Albeştii de Muscel, Lunca Corbului, Arefu).
Inclusiv jandarmii montani vor participa la asigurarea măsurilor de ordine pe raza comunei Arefu, având în vedere fluxul important de turişti estimat, în contextul desfăşurării unor manifestări precum Dracula Bike, Dracula Fest, Concurs de Turism Sportiv.
Jandarmii argeşeni vor depune eforturile necesare pentru gestionarea tuturor misiunilor ce le revin în această perioadă şi mizează totodată pe concursul participanţilor la aceste manifestări vizând respectarea măsurilor de ordine adoptate, sesizarea faptelor antisociale observate pentru un climat de ordine şi siguranţă optim.
Mihai Neacsu

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Femeie dispărută de la domiciliu (1)

Femeie dispărută de la domiciliu

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung desfășoară cercetări, în urma sesizării din data de 14 ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar