Acasă / SOCIAL / 5 iunie ziua împotriva violentei asupra copilului

5 iunie ziua împotriva violentei asupra copilului

Deoarece data de 5 iunie este declarată la nivel naţional ZIUA ÎMPOTRIVA VIOLENŢEI ASUPRA COPILULU, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului în colaborare cu I.P.J. Argeş marchează acest moment prin activităţi de informare asupra drepturilor copiilor şi protecţiei acestora împotriva tuturor formelor de abuz..

Participarea poliţiştilor de proximitate din cadrul Poliţiei Oraşului Mioveni la activităţile organizate de Primăria Mioveni (concursuri sportive: minifotbal, tenis, activităţi cultural educative: concurs de poezie, parada costumelor populare, etc.)

Participarea poliţiştilor de proximitate din cadrul Poliţiei Oraşului Costeşti la activităţile organizate de Primăria Costeşti – Ziua oraşului Costeşti (activităţi sportive pentru copii: Concurs de biciclete şi role în centrul oraşului, activităţi cultural educative: festival de eseuri la Liceul Teoretic din localitate).

Participarea poliţiştilor de proximitate din cadrul Poliţiei Municipiului Curtea de Argeş la activităţile organizate de Primăria Curtea de Argeş (concursuri sportive, activităţi cultural educative, etc.)

Despre Administrator

Citeşte şi ...

ședința Colegiului Prefectural (1)

Culturi afectate de secetă la Bârla

La ședința Colegiului Prefectural desfăşurată miercuri, la Muzeul Judeţean, au fost dezbătute mai multe subiecte ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar