Acasă / SOCIAL / 50 de bogătaşii din Argeş vor fi verificaţi de fisc

50 de bogătaşii din Argeş vor fi verificaţi de fisc

2.000 de români din întreaga țară, din toate județele, cu averi/venituri mari vor fi luați la ochi de Fisc. Potrivit Mediafax, care citează surse oficiale, Fiscul va verifica dacă cei 2.000 și-au declarat sau nu corect veniturile.
Din fiecare județ, inclusiv din Argeș, va fi controlat un eșantion de 50 de bogătași, precizează Mediafax. Lista de 50 ar urma să fie întocmită între 1 iulie și 30 septembrie de Administrația Județeană a Finanțelor Publice. Verificarea efectivă ar începe pe 1 octombrie.
“În intervalul 1 iulie-30 septembrie vor fi elaborate eşantioanele care vor intra în programul de îmbunătăţire a conformării fiscale a persoanelor fizice cu averi/venituri mari. Compartimentele de verificări fiscale din cele 40 de judeţe vor trebui să formeze eşantioane de câte 50 de persoane fizice, urmând ca pe 1 octombrie să demareze verificările pe baza informaţiilor deţinute sau obţinute de Fisc cu privire la averile deţinute şi cuantumul impozitelor plătite.”, spun sursele oficiale citate de Mediafax.

Sursa :epitesti.ro

Despre Administrator

Citeşte şi ...

căutat de polițiști (1)

Bărbat de 69 de ani,căutat de polițiști

În cursul nopții de ieri, 12 spre 13 aprilie a.c., politiștii din cadrul Poliției Municipiului ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar