Acasă / EVENIMENT / Evitați zona, rămâneți în locuințe! A fost semnalată prezența unui urs în comuna Stoenești !

Evitați zona, rămâneți în locuințe! A fost semnalată prezența unui urs în comuna Stoenești !

A fost semnalată prezența unui urs în comuna Stoenești, zona dispensarului veterinar. Pentru avertizarea populației din zonă, a fost transmis mesaj RO-ALERT. De asemenea, un echipaj SMURD de la Detașamentul Câmpulung se deplasează în zona indicată pentru monitorizarea situației și acordarea îngrijirilor medicale, la nevoie.

Evitați zona, rămâneți în locuințe!
Păstrați distanța față de animal și nu încercați să vă fotografiați cu acesta sau să îl hrăniți. Fără să vă expuneți pericolului, protejați animalele din gospodărie.

urs în comuna

Va asigurăm că permanent depunem eforturi considerabile pentru îmbunătățirea capacității și calității sistemului de prevenție și intervenție în situații de urgență. Deși pot exista situații când primirea mesajelor poate genera disconfort, transmiterea acestora este imperios necesară având în vedere scopul pentru care a fost conceput Sistemul de avertizare RO-ALERT – salvarea de vieți și protejarea bunurilor. Dezactivarea opțiuni de primire a mesajelor pe terminalele mobile nu este recomandată, având în vedere efectele ce pot fi generate asupra vieții comunităților în cazul producerii situațiilor de urgență, ce vă pot pune viața in pericol. Asiguram opinia publica de faptul ca obiectivul fundamental al activității noastre rămâne eficientizarea acțiunilor de prevenire și gestionare a situațiilor de urgență, cu scopul de a creşte continuu gradul de siguranţă a cetăţeanului.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

MAI -IPJ Arges

Misiune neobișnuită pentru polițiștii argeșeni

În cursul acestei zile, polițiștii argeșeni au ajutat într-un caz medical. Astfel, în cursul după-amiezei, ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar