Acasă / EVENIMENT / Sătulă de viaţa şi-a tăiat venele

Sătulă de viaţa şi-a tăiat venele

Sătulă de viaţa pe care o duce pe străzi, o femeie de 31 de ani a recurs ieri la un gest necugetat. Rodica Rupa a luat un ciob şi şi-a tăiat venele. Un alt bărbat fără adăpost, care a găsit-o întinsă pe jos, plină de sînge, a tîrît-o pe femeie de la locul în care se afla pînă pe strada Eremia Grigorescu. Aici, a rugat-o pe angajata u¬nei bănci să sune la 112. Aşa cum şi-a dorit, femeia a fost transferată cu ambulanţa SMURD la spital.
Potrivit oamenilor legii, ori de cîte ori vrea să ajungă să fie internată, Rodica Rupa se automutilează. Ieri la prînz, a profitat că preţ de cîteva minute nu o vede nimeni, a luat un ciob şi şi-a tăiat venele de la mîna dreaptă. „Cînd m-am întors de la toaletă, am găsit-o întinsă pe jos. Îi curgea sînge de la mînă. S-a tăiat cu ciobul, nebuna! Ea zice că a tăiat-o unu’, dar nu cred că e aşa. Ăla nu era acolo, era singură. Am tîrît-o eu pînă aici, ca s-o vadă cineva şi să sune după doctor. O ia ambulanţa, o fac bine medicii şi iar a¬junge în stradă. Noi n-avem ca¬să. Nu e bine deloc. Acum, e mai bine de ea, la spital!“, a declarat unul din oamenii străzii care i-a salvat viaţa prietenei sale de suferinţă.
Rodica Rupa a ajuns la Spitalul Judeţean Argeş cu o plagă tăiată la mîna dreaptă. Se pare că rănile nu sînt atît de grave încît să-i pună viaţa în pericol.

Sursa text-curier.ro
Foto – Nihai Neacsu

Despre Administrator

Citeşte şi ...

incendiu casa comuna baiculesti (3)

Incendiu generalizat la o magazie și un garaj din localitatea Băiculești

Aproape de miezul nopții, pompierii de la Detașamentul Curtea de Argeș au fost solicitați să ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar