Acasă / EVENIMENT / Laborator de canabis descoperit pe strada Florilor

Laborator de canabis descoperit pe strada Florilor

Veniţi să stingă un incendiu într-un apartament din Piteşti, pompierii au dat de o uriaşă seră de canabis. Focul a fost provocat de lămpile care asigurau căldura pentru cultura de canabis. Vecinii au fost cei care au sunat imediat la 112, după ce au văzut că din locuinţă iese fum.
Pompierii militari veniţi la faţa locului cu o autospecială cu apă şi spumă au stins imediat incendiul. În timpul intervenţiei, însă, aceştia au descoperit 24 de jardiniere cu canabis. Locatarii blocului spun că proprietarul apartamentului a cumpărat cu ani în urma locuinţa de la un bătrân, dar nu l-au văzut niciodată în zonă.
La faţa locului au ajuns şi poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti.
În urma acţiunii de ieri a DIICOTşi BCCO Piteşti, de la apartamentul cu pricina au fost ridicate atît instalaţia de încălzire, cît a mai rămas din ea în urma incendiului, cît şi cele 24 de ghivece cu cannabis, în stadiu avansat de dezvoltare. Mai exact, peste două luni, mugurii de cannabis puteau fi recoltaţi. Doi bărbaţi au fost duşi la audieri. Cercetările continuă, pentru a se afla ce ur¬ma să se întîmple cu plantele găsite în apartament şi dacă suspecţii fac parte dintr-o reţea de trafic de substanţe interzise.

Foto – Mihai N.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Incendiu

Incendiu la un service auto din zona CNCD

Foto :Mihai N. Incendiu la o construcție (posibil service) din zona CNCD, municipiul Pitești.Intervin pompierii ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar