Acasă / EVENIMENT / O fetiţă de 12 ani din Hârsești a fost abuzată sexual

O fetiţă de 12 ani din Hârsești a fost abuzată sexual

Un bărbat de 48 de ani, din Hârsești a fost reținut azi pentru 30 de zile , după mai bine de un an de când a abuzat o fetiță de 12 ani. În tot acest timp individul a amenințat-o pe copilă și a făcut-o pe aceasta să nu spună absolut nimic. Copila fusese părăsită de mama ei care a preferat să o lase în grija mătuşii pentru că ea avea un iubit violent.
Suferinţa acumulată de copilă depăşeşte orice imaginaţie. Încă de la naştere, mama ei a plimbat-o prin diferite judeţe pe unde îşi găsea câte un partener de viaţă până când au rămas în comuna Tufeni din judeţul Olt. Pentru că jumătatea ei o bătea pe fată, mama a adus-o la o mătuşă din comuna argeşeană Hîrseşti şi copila a rămas acolo. Liniştea ei aparentă a ţinut doar câteva luni până când fata i-a mărturisit unei angajate a Primăriei că Marius Voinea, iubitul mătuşii ,a obligat-o să întreţină raporturi sexuale orale.Angajata primărie şi o învăţătoare au făcut toate demersurile ca să o smulgă pe fată din iadul în care trăia şi au dus-o într-un centru de îngrijire a victimelor abuzurilor sexuale. Au transferat-o şi la o şcoală din zonă ca să fie sigure că îşi va continua studiile.
„Nu a violat-o, doar a tras de ea şi nu mi se mai pare aşa de grav. Am spus eu la nervi că a violat-o dar nu e adevărat. De ce a stat fata? De ce nu a spus? Când îi dădea bani de şcoală era bine?”, a fost declaraţia şocantă a Danei Oprea, mătuşa fetei. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, riscănd până la 12 ani de închisoare.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Şofer-băut1

Bărbat prins conducând sub influența alcoolului pe str. Gheorghe Doja

În ziua de 18 mai a.c., polițiștii de ordine publică din cadrul Secției 4 Poliție ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar