Acasă / EVENIMENT / Agent de pază împușcat la ştrandul din Trivale

Agent de pază împușcat la ştrandul din Trivale

impuscat_bazin_trivale-fotopress24 (2)Un incident grav care se putea solda cu consecinţe dramatice a avut loc la orele prânzului la Baza de agrement Trivale, unde un bărbat a tras cu pistolul asupra unui tânăr. Agresorul a fost prins şi ridicat de poliţiştii sosiţi la faţa locului, iar victima a fost preluată de ambulanța SMURD de terapie intensivă mobilă şi transportată la Spitalul Judeţean. Din primele informaţii oferite de martorii prezenţi la incident, un agent al firmei de pază a fost împuşcat în zona gâtului cu un pistol de airsoft de un individ cu care ar fi avut neînţelegeri mai vechi. Ulterior anchetatorii au stabilit ce s-a întâmplat.agresorul_adelin-h-fotopress24 (2)Pe la ora 9 a dimineţii, doi agenţi ai firmei de pază angajate să asigure securitatea ştrandului din Trivale, se hârjoneau pe lângă bazinele de înot stropindu-se cu apă. Din întâmplare, câteva picături l-au stropit pe un tânăr venit la plajă, iar acesta s-a arătat extrem de deranjat, motiv pentru care între el şi agenţi a avut loc un schimb neprincipial de cuvinte. Agenţii şi-au cerut scuze, dar flăcăul nervos le-a reproşat că lucrurile n-or să rămână aşa. Şi a pornit spre ieşirea din ştrand. La rândul lor, agenţii au plecat şi ei şi părea că situaţia s-a rezolvat, dar n-a fost aşa.
impuscat_bazin_trivale-fotopress24 (1)În jurul orei 11.45, bărbatul plecat nervos că fusese stropit involuntar cu apă, a revenit la bazin, de data asta înarmat cu un pistol. A pus ochii, cum se zice, pe agentul care-l udase, s-a dus direct la el şi după ce l-a lovit cu tocul armei în cap, a şi tras în el fără să se gândească la consecinţe. Proiectilul l-a atins pe presupusul agent în zona cervicală, moment în care martorii au început să ţipe. Un echipaj al firmei a pază a intervenit operativ, l-a pus la pământ pe pistolar, l-a imobilizat şi l-a dezarmat, după care un agent a sunat la 112. În câteva minute la ştrand au sosit ambulanţa SMURD de terapie intensivă mobilă care i-a acordat primele îngrijiri rănitului identificat ca fiind Cosmin S., de 20 de ani, din Piteşti, şi l-a transportat la spital, şi echipaje ale Secţiei 3 Poliţie.
agresorul_adelin-h-fotopress24 (1)Agresorul a fost identificat ca fiind Adelin H., de 28 de ani, de asemenea din municipiu, care a fost încătuşat şi dus la secţie pentru audieri. Din primele date rezultă că, revenit la bazin după incidentul din cursul dimineţii, acesta a crezut că-l are în faţă pe agentul de pază cu care avusese incidentul. Problema e că s-a înşelat, fiindcă tânărul era fratele geamăn al agentului şi de la această confuzie a ajuns să tragă cu arma – noroc că nu era letală – într-un om nevinovat. Individul s-a ales cu dosar penal pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice, loviri şi alte violenţe şi nerespectarea regimului armelor şi munițiilor, urmând să fie cercetat.Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore.

V.N Foto-M.N

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Sancțiuni

Sancțiuni de polițiștii argeșeni

Polițiștii argeșeni au continuat acțiunile în sistem integrat, alături de jandarmi argeșeni și de reprezentanți ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar