Acasă / EVENIMENT / Femeia disparută de acasă, a fost găsită moartă în râu

Femeia disparută de acasă, a fost găsită moartă în râu

Descoperire macabră ieri la intrarea în Pitești. Așa cum vă anunțam săptămâna aceasta, o femeie din Bascov a dispărut de acasă. Ioana Florea, de 78 de ani, din comuna Bascov, a fost dată dispărută după ce de duminica trecută nu a mai fost văzută de apropiați. Rudele și oamenii legii au căutat-o fără încetare zile întregi, iar ieri cele mai cumplite temeri s-au adeverit. Bătrâna, care suferea de Alzhaimer, a fost găsită fără suflare în apropiere de podul de peste râul Argeș, la ieşirea din Piteşti şi intrarea în Bascov. O e¬chipă de cri¬minalişti a mers la locul unde a fost găsit cadavrul pentru a efectua cercetări. Trupul neînsufleţit zăcea cu faţa în jos, în apă. Conform primelor indicii, se pare că femeia era moartă de mai multe zile. Ironia sorții a făcut ca femeia să scape de viiturile puternice care au lovit județul acum doi ani și să moară acum într-un pârâu de 10 cm.
Momentan nu se cunosc exact cauzele morții.Cadavrul a fost trasportat la morgă pentru autopsie ce va stabili cauza morţii.

Adi D. Foto-Mihai N.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

activități în cadrul acțiunii ROADPOL TRUCK&BUS (3)

Atenție șoferi! Poliția Argeş, filtre la toate intrările și ieşirile din oraş

Polițiștii rutieri argeșeni acționează, permanent, pe principalele artere rutiere, pentru creșterea gradului de siguranță prin ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar