Acasă / SPORT / Victorie categorică în primul meci oficial

Victorie categorică în primul meci oficial

scm_pitesti_acso_filiasi-fotopress24 (14)SCM Piteşti a câștigat categoric primul meci oficial din această ediţie de campionat. ACSO Filiași a pierdut cu 4-0 la finalul unui meci în care greșelile unui jucător au făcut diferența.SCM Pitești a condus la pauză cu 3-0,David fiind „eroul” meciului. Primul gol a fost marcat cu ușuriță de piteșteni chiar din fața portarului apoi Razvan Istudor după o neînțelegere cu Mogoșanu a marcat în propria poartă iar la final același Istudor a produs un penalty pentru David. Finalul i-a aparținut lui Năstăsie care a închis tabela de marcaj cu 12 minute înainte de finalul partidei.Deși ACSO Filiași a încercat să marcheze cel puțin golul de onoare,aceasta a fost o misunune imposibilă datorită faptului că au cedat fizic.La acest meci a fost prezent și primarul din Filiași.

SCM Pitești: Udeanu, Șandru, Anghelina, Deaconescu, Cotigă, Panait, Șerban, Grecu, Albu, Ionuț Năstăsie, David.Au mai jucat: Murineanu, Oancea, Szecui, Barbu

ACSO Filiași:
Mogoșanu, Istudor, Bălașa, Lupu, Calu, Moraru, Bogdanovici, Borneci, Buriță, Tănase, Fotescu. Au mai jucat: Cimpoieru, Căle, Borhot, Zamfir.

Gabriela Neacșu/Mihai N.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Bianca Voica, din nou sub tricolor (1)

Dedicare și determinare: Bianca Voica, din nou sub tricolor

Echipa României pregăteşte ultimele două partide din preliminariile CE2024, în 4 aprilie, la Cazin, cu ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar