Acasă / SPORT / Salvați de autogolul lui Balgiu! FC Argeș face egal cu Academica Clinceni

Salvați de autogolul lui Balgiu! FC Argeș face egal cu Academica Clinceni

fc arges- clinceni 1-1FC Argeş a obținut doar un egal 1-1, în partida jucată pe teren propriu cu Academica Clinceni. În acest moment alb-violeții ocupă locul 8 cu 17 puncte acumulate în cele 12 etape jucate până acum. Reprizele au fost diametral opuse, prima a fost dominată de oaspeţi, iar cea de-a doua la discreţia echipei FC Argeș. Ilfovenii au deschis scorul după 26 de minute printr-o lovitură de la 11 m chiar la prima fază periculoasă la poarta piteştenilor. Veteranul Marian Constantinescu a pătruns în careu, i-a pasat lui Văduva care a trimis spre poartă. Şerbănică a respins balonul cu mâna iar centralul a arătat punctul cu var. Lovitura din penaty a fost transformată de către Constantinescu. Oaspeţii au avut şansa de a-şi majora diferenţa pe tabela de marcaj cu 7 minute înainte de finalul primei reprize. Gliga a scăpat singur spre poartă însă şutul acestuia a fost respins de portarul Nicuşor Grecu. În a doua repriză, alb-violeții au ieșit mult mai motivați de la cabine. Norocul celor de la FC Argeș a fost Balgiu, care și a dat autogol, ce-i drept unul foarte frumos, cu capul! Grecu, Raul Costin şi Dănuţ Şerbănică au încercat să aducă victoria piteștenilor însă portarul ilfovenilor şi bara au fost dușmani acestora. Din tribună s-a cerut în continuare demisia antrenorului, Iordan Eftimie. Pentru alb violeți urmează un meci al orgolilor contra echipei CS Mioveni.

FC Argeş: Grecu – Tofan, Vişa, Şerbănică, Stan – Panait, Raul Costin, David(min. 46 Şerban), Năstăsie(min. 79 Albu)- Grecu(min. 84 Oancea), Buhăescu.
Antrenor: Iordan Eftimie

Academica Clinceni: Ureche -Matei, Deaconescu, Găină, Şandru – Balgiu, Simion, Gliga(min.69 Pulhac), Barbu(min. 57 Mihalcea) – Constantinescu, Văduva(min. 46 Blejdea).
Antrenor: Erik Lincar

FOTO GABRIELA NEACSU

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Bianca Voica, din nou sub tricolor (1)

Dedicare și determinare: Bianca Voica, din nou sub tricolor

Echipa României pregăteşte ultimele două partide din preliminariile CE2024, în 4 aprilie, la Cazin, cu ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar