Acasă / SPORT / FC Argeș încheie prima parte a sezonului pe locul 6

FC Argeș încheie prima parte a sezonului pe locul 6

FC Argeş a terminat anul 2018 cu o victorie.  Alb-violeții s-au impus cu 3-1 în confruntarea de vineri seară, de pe propriul teren, cu Pandurii Târgu Jiu, o echipă destul de incomodă pentru toate pretendentele la promovarea în Liga I. Alb-violeţii au început bine partida şi au deschis scorul după doar 12 minute, în urma unui penalty scos de Cătălin Barbu şi transformat de Vasile Buhăescu. Tudoran a restabilit egalitatea pentru Pandurii după ce acesta a profitat de o gafă a defensivei piteştene şi l-a învins pe Tavi Popescu, cu un şut de la marginea careului. FC Argeş a preluat conducerea pe tabelă cu 25 de minute înainte de final. Buhăescu a realizat dubla după o gafă a portarului Cotolan care a scăpat printre mâini mingea în urma unui şut de la 20 m. Nou-intratul Andrei Nilă a risipit emoţiile celor 500 de spectatori prezenţi la acest joc după ce a trimis în plasă o lovitură de colţ, executată ca la carte de Şerban. Şi după marcarea celui de-al treilea gol alb-violeţii au menţinut constantă presiunea pusă pe adversar, însă Nilă şi Buhăescu nu au mai reuşit să-l învingă pe Cotolan din poziţii destul de bune.

FC Argeş: Popescu – Tofan, Hreniuc, Gugu, Turda – Şerbănică, Şerban, Raul Costin(cpt), Vasile Gheorghe – Cătălin Barbu, Buhăescu. Rezerve: Grecu, Nilă, Stan, Vişa, Panait, Bîrzan, Oancea. Antrenor: Emil Săndoi.

Pandurii: Cotolan – Şendroiu, Ciobanu(cpt), Draca, Vasilescu – Raiciu, Cenaj, Al. Vodă – Tudoran, Nsiah, Blejdea. Rezerve: Opriţa, Trancă, Dănescu, Patrick Popescu, Roşoveanu, Lică, R.Gheorghe. Antrenor: Adrian Bogoi.

FOTO Gabriela Neacșu

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Bianca Voica, din nou sub tricolor (1)

Dedicare și determinare: Bianca Voica, din nou sub tricolor

Echipa României pregăteşte ultimele două partide din preliminariile CE2024, în 4 aprilie, la Cazin, cu ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar