Acasă / SPORT / Nimic la nimic. Egal între FC Argeș şi ASU Politehnica Timișoara

Nimic la nimic. Egal între FC Argeș şi ASU Politehnica Timișoara

fc arges asu - pp

FC Argeș a reșit să obțină doar un punct din confruntarea din care a avut loc sâmbătă dupa-amiază, pe propriul teren, cu ASU Politehnica Timișoara. Disputa dintre cele două echipe care au aceleași culori a fost una destul anostă, cu puține ocaziide gol. Timișorenii au avut ocazia să deschidă scorul prin Ene, care din 3 metri, a trimis peste poartă spre disperarea staff-ului tehnic care și-au pus mâinile în cap la această ocazie!. De cealaltă parte, alb-violeții au avut șansă de gol cu un sfert de oră înaintea finalului primei reprize, însă Murariu a reușit să scoată de la rădăcina barei lovitura liberă executată în forță de Buhăescu. După revenirea de la cabine tot bănățenii au fost cei care au avut cele mai mari ocazii de gol. Primul a fost Scutaru care a trimis peste transversală din fața porții în urma unei lovituri libere, iar apoi, pe finalul meciului, Nicușor Grecu a deviat în bară șutul lui Jurj. Alb-violeții au avut sanșa lor prin Vișa, care a reluat cu capul peste poartă din 6 m și Năstăsie, care l-a pus la grea încercare pe portarul oaspeților. Fanii echipei au fost nemulțumiți și dezamăgiți de jocul echipei FC Argeș. La final aceștia i-au certat pentru prestația din teren. În urma acestui rezultat, FC Argeș se menține pe locul 6, cu cele 43 de puncte, acumulate în 25 de etape.

FC Argeş: Nic. Grecu – Tofan, Turda, Vişa, Şerbănică – Andr. Panait, Ed. Florescu, Buleică, I. Năstăsie (cpt.) – Ct. Barbu, Buhăescu.
Antrenor: Emil Săndoi

ASU Poli: Murariu – Motreanu, Scutaru (cpt.), Bg. Vasile, Cherecheş – Dros, Vidrăsan – Bedea, A. Ignea, Alin Manea – Cr. Ene.
Antrenor: Cosmin Petruescu

FOTO GABRIELA NEACȘU – VIDEO MIHAI NEACȘU

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Bianca Voica, din nou sub tricolor (1)

Dedicare și determinare: Bianca Voica, din nou sub tricolor

Echipa României pregăteşte ultimele două partide din preliminariile CE2024, în 4 aprilie, la Cazin, cu ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar