Acasă / EVENIMENT / Arestat pentru încălcarea controlului judiciar

Arestat pentru încălcarea controlului judiciar

barbat-arestat-fotopress24-2

Judiciarişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale Argeş au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii privindu-l pe Adrian Petre, de 33 de ani, din municipiu, emis de Judecătoria Piteşti. Decizia a fost luată în urma solicitării Biroului de Supravegheri Judiciare al poliţiei judeţene de înlocuire a măsurii controlului judiciar pentru nerespectarea condiţiilor impuse celui în cauză. Acesta a fost încarcerat în arestul Poliţiei Argeş.

Pus mereu pe scandal
Povestea a început în luna martie, când poliţişti din cadrul Secţiei 3 Piteşti au continuat, sub supravegherea unui procuror, cercetările într-un dosar penal deschis pentru comiterea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere şi violare de domiciliu. Din verificări a rezultat că, în perioada mai 2018- februarie 2019, bărbatul i-ar fi lovit în mai multe rânduri pe foştii socri, a distrus bunuri din locuinţa acestora, dar şi din ale vecinilor şi a tulburat ordinea şi liniştea publică în urma despărţirii de concubina sa.

Nu şi-a recunoscut copiii
Potrivit anchetatorilor, cei doi concubini au două fete în vârstă de 11, respectiv şapte ani, pe care, culmea, bărbatul nu le-a recunoscut oficial. Individul obişnuia să consume alcool şi era agresiv atât cu concubina, cât şi cu fetele. Nemaiputând suporta violenţele la care era supusă, femeia şi-a luat copiii şi a plecat la părinţi, a căror locuinţă este aproape de cea a bărbatului. Între timp, femeia şi-a găsit un alt partener, ceea ce l-ar fi înfuriat peste măsură pe fostul concubin, care ori de câte ori bea, făcea scandal, spărgea geamurile de la locuinţa părinţilor fetei, îi ameninţa cu moartea etc. Considerându-se în pericol, aceştia au sesizat poliţia, iar Adrian Popa a fost reţinut 24 de ore pe bază de ordonanţă.

Fosta concubină, şantajată
Prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunerea de a fi luată o măsură preventivă, scandalagiul a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile. Totodată, i s-a pus în vedere că dacă nu va respecta condiţiile măsurii dispuse împotriva lui, riscă să ajungă din nou după gratii. Şi exact asta s-a întâmplat fiindcă, în loc să-şi vadă de treburi, în perioada controlului judiciar, bărbatul a început din nou să-şi ameninţe fosta concubină şi să o şantajeze că-i va lua una dintre fete, dacă nu-şi retrage plângerea depusă împotriva lui.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

a furat un parfum

Reținut după ce a furat un parfum dintr-un magazin din Pitești

În ziua de 30 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au continuat ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar