Acasă / EVENIMENT / Autocisternă cu benzină răsturnată pe A1

Autocisternă cu benzină răsturnată pe A1

Un autocamionul cu remorcă tip cisternă s-a răsturnat în această dimineață ieșirea de le A1 spre Bascov. Acesta avea încărcătură – carburant.

La faţa locului s-au deplasat imediat mai multe autospeciale de stingere de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti, două autospeciale de descarcerare, autospeciala CBRN şi o ambulanţă SMURD, precum şi echipaje ale poliţiei. Poliţiştii au luat măsuri de redirecţionare a traficului care a fost blocat total pentru asigurarea unei zone de protecţie în vederea intervenţiei echipajelor specializate. Şoferul cisternei făcuse atac de panică şi avea câteva escoriaţii la mâini. Acesta a primit asistenţă medicală la locul accidentului.

Autocisterna era încărcată de 20 tone de motorina şi 13 de benzină şi s-a constatat că pe la capacele de umplere curgea benzină. La intervenţie au participat 35 de subofiţeri, trei elevi aflaţi în practică şi şapte ofiţeri, printre care şi Bogdan Olar, inspector-şef al ISU Argeş, primul adjunct al acestuia şi şeful centrului operaţional. 

Despre Administrator

Citeşte şi ...

material-lemnos-confiscat

Argeș: 233 de metri cubi de material lemnos confiscat

În perioada 29 aprilie-01 mai a.c., echipe formate din polițiști argeșeni și specialiști silvici au ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar