Acasă / SPORT / Asociația Salvați Steaua s-a lansat

Asociația Salvați Steaua s-a lansat

Suporterii roș-albaștri a decis să înființeze Asociația Salvați Steaua care are rolul de a aduna în rândurile ei toți suporterii steliști. Avocatul Virgil Boglea, a declarat că în urma unor analize efectuate cu mare atenție a ajuns la concluzia că echipa din Liga 1 este continuatoare de drept a formației Steaua București, palmaresul echipei neputând fii contestat de nimeni.

”Suntem în legalitate, putem folosi denumirea de Asociația Salvați Steaua și chiar asta vom face, dorim mult să salvăm acest brand important. Principalul scop este promovarea tuturor valorilor recunoscute de suflarea roș-albastră. Una din aceste personalități este Reghe dar și legenda Dukadam care este alături de noi”, a declarat președintele asociației, Virgil Boglea.

inbound3060619806610721130

” Eu am antrenat, am şi jucat la Steaua. Este foarte dificil să pleci de la Steaua, să te întorci în campionat la FCSB. Eu cred că este un lucru foarte important ca fanii să fie alături de echipă şi cred că e foarte important să ştie unde merg. Pentru că au fost momente când aveam 2-3000 de oameni la stadion. Nu am avut fani.Eu am prins perioada şi cu 50 de mii, dar am prins şi perioada când aveam câteva mii de oameni. Adică era foarte dificil, era o perioadă foarte dificilă pentru jucători.Pentru mine este acelaşi lucru, este Steaua” a precizat fostul antrenor al roș-albaștrilor, Laurenţiu Reghecampf.
Gheorghe Mustață, liderul suporterilor steliști a precizat la rândul său că va încerca să readucă în Peluza Nord ultimile două facțiuni de suporteri pentru ca galleria roș-albastră să devină una foarte puternică.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Conferință de presă FC Argeș

Doar victoria contează!

 VIDEO – https://youtu.be/sKg_nQbt690 Farul Constanța – FC Argeș, sâmbătă, ora 16.30, Digi Sport, Prima Sport, Orange ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar