Acasă / SOCIAL / Două cadre ale ISU Argeș au fost trecute în rezervă

Două cadre ale ISU Argeș au fost trecute în rezervă

Vineri, în aplauzele colegilor, două cadre ale Inspectoratului nostru și-au prezentat prin cuvinte frumoase, încărcate de emoție și bine alese, mulțumirile față de sprijinul pompierilor argeșeni, cu care de-a lungul timpului au format o echipă puternică de profesioniști, iar colegul nostru plt. maj. Burcea Adrian a primit o distincție onorifică din partea Inspectoratului General pentru Situații de Urgență și felicitările noastre, pentru merite deosebite în îndeplinirea misiunilor specifice.

Cele două cadre trecute în rezervă au fost:
– domnul colonel Soare Daniel, care în urmă cu aproape 26 de ani a primit misiunea de a asigura bună desfășurare a activității pompierilor argeșeni, pentru care s-a luptat pe tot parcursul activității sale și datorită acestui aspect a primit încrederea comenzii ISU Argeș;
– domnul locotenent-colonel Bărbulescu Cristian, care în ultimii aproape 30 de ani a construit o carieră impresionantă, plecând de la Detașamentul de Pompieri Câmpulung, unde a fost încadrat că subofițer, ulterior, voința și dăruirea pentru această armă aducându-l la comandă acestei subunități.
Timpul a trecut și experiența pe care au obținut-o, dorința de a-și demonstra capabilitățile și profesionalismul cu care și-au soluționat problemele de competența dânșilor au stat la baza funcțiilor și misiunilor importante încredințate. Astfel, domnul locotenent colonel Bărbulescu a ajuns pentru o perioadă prim adjunct al inspectoratului șef și ulterior, la final de carieră, și-a desfășurat activitatea în echipa DSU, iar domnul colonel Soare a ajuns șef al Serviciului Logistic și ulterior în funcția de adjunct al inspectoratului șef, de unde a sprijinit bună desfășurare a activităților pompierilor argeșeni.

 

Despre Administrator

Citeşte şi ...

infrastructură rutieră (2)

Un nou proiect de infrastructură rutieră pe fonduri europene: DJ 659, în lungime de peste 58 km

Ieri, 14 mai 2024, în ședința extraordinară a Consiliului Județean Argeș a fost aprobat proiectul ,,Modernizare ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar