Acasă / EVENIMENT / Încarcerat pentru furt

Încarcerat pentru furt

Încarcerat pentru furt

În jurul orei 9.30 a dimineţii de sâmbătă, polițiștii Secței 4 Pitești au fost sesizați cu privire la faptul că, în noaptea de vineri spre sâmbătă, persoane necunocute au pătruns prin efracție în anexa unei locuințe de pe raza de competență, de unde au sustras mai multe bunuri.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.
Polițiștii s-au mobilizat foarte repede, iar în urma verificărilor suspectul a fost identificat. Acesta este Andrei Ştefan V., are 26 de ani, şi este din Pitești. Potrivit oamenilor legii, cel în cauză face parte din cercul de cunoştinţe al păgubitului. În noaptea precizată, el a spart gemul unei magazii din care a sustrat şapte undiţe, două drujbe şi o… sacoşă ca să aibă cu ce le căra. Proprietarul gospodăriei zicea că i-ar fi dispărut şi o bormaşină, dar răîmâne de văzut dacă aceasta a fost furată de acelaşi individ. Bunurile reclamate ca fiind sustrase, în valoare de aproximativ 3.000 de lei, au fost recuperate aproape în totalitate și restituite persoanei vătămate.
După administrarea probatoriului, în cursul serii de 17 aprilie bărbatul, care nu este cunoscut cu antecedente penale, a fost reținut pentru 24 de ore pe bază de ordonanță şi încarcerat în arestul poliţiei judeţene. urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

furt motorina

Reținuți după ce au fost depistați de polițiști, în flagrant delict, după ce au sustras combustibil

În noaptea de 17 spre 18 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar