Acasă / EVENIMENT / Şi-a pus capăt zilelor aruncându-se în lac

Şi-a pus capăt zilelor aruncându-se în lac

Tregedie în lacul de la Zigoneni
Sâmbătă după-amiază, un bărbat a fost găsit înecat în lacul de la barajul Zigoneni. Din câte se pare acesta s-a sinucis.
„Un echipaj de pompieri de la Detaşamentul Curtea de Argeş cu barca de salvare a fost solicitat să intervină în zona Noapteș, pentru a efectua căutări pe lacul Zigoneni, după ce au fost găsiți niște pantofi pe mal. Pompierii au găsit trupul neînsuflețit al unui bărbat prins între niște crengi din apropierea malului”, a transmis ISU Argeş. Sesizarea a fost fost făcută de un trecător care a văzut papucii şi ulterior trupul fără viaţă plutind în apă. Adus la mal, cadavrul, pe care nu au fost evidenţiate leziuni de violenţă, a fost preluat de un echipaj al Serviciului de Medicină Legală Argeș care l-a transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzelor morţii.
Din câte se pare, bărbatul suferea de mai multe afecțiuni medicale și a fost văzut în cursul zilei de vineri cum se plimba pe malul barajului, iar când s-a asigurat că nu este văzut de nimeni, ar fi sărit în apă.
Este vorba despre Marin P., 66 ani, din Curtea de Argeş, care potrivit oamnilor legii locuia singur, era cunoscut cu probleme medicale și cu viciul alcoolului, iar în ultim a vreme ar mai fi manifestat tendințe sinucidale. În cauză a fost deschis dosar penal şi se fac cercetări pentru stabilirea situaţiei de fapt şi a împrejurărilor în care sexagenarul şi-a pus capăt zilelor.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Ziuai de Curățenie Națională 2024

Jandarmii argeșeni se alătură Zilei de Curățenie Națională 2024

„Pe 21 septembrie 2024, Jandarmeria Argeș va participa, ca în fiecare an, la Ziua de ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar