Acasă / EVENIMENT / Maşină lovită de tir, copii speriaţi

Maşină lovită de tir, copii speriaţi

Ieri dimineaţă, doi copii au fost implicați într-un accident rutier care a avut loc în comuna Drăganu, aproape de satul Deduleşti.
Apelul la 112 a fost făcut de o femeie iritată de faptul că nu se înţelegea cu şoferul unui tir care a lovit Opelul Astra pe care aceasta în conducea.
La fața locului au intervenit pompierii cu o autospecială cu apă și spumă pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, precum şi o ambulanţă SMURD. De asemenea, oamenii legii s-au deplasat pentru demararea cercetărilor în urma cărora se vor stabili cauzele exacte ale accidentului. Din fericire nicio persoană nu a fost rănită, iar din primele verificări a rezultat că un şofer bulgar în vârstă de 27 de ani care se afla la volanul unui tir, nu a păstrat distanţă în mers şi a izbit Opelul condus de femeie. În urma impactului autoturismul a fost avariat, iar doi copii în vârstă de 10, respectiv 11 ani aflaţi în maşina lovită s-au speriat şi au început să ţipe. După ce au primit asistenţă medicală de la paramedicii SMURD, minorii s-au liniştit şi nu a fost nevoie de transportul la spital. Întrucât nu au rezultat victime, nu a fost întocmiot dosar penal şi accidentul va fi încadrat ca tamponare.

Maşină lovită de tir, copii speriaţi

Despre Administrator

Citeşte şi ...

a furat un parfum

Reținut după ce a furat un parfum dintr-un magazin din Pitești

În ziua de 30 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au continuat ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar