Acasă / SOCIAL / Sâmbătă, restricţii de trafic pe Transfgărăşan

Sâmbătă, restricţii de trafic pe Transfgărăşan

Mâine, în judeţ va avea loc cea de a VI-a ediţie a tritalonului „Transfier 2021″ în cadrul căruia se vor desfăşura probe de înot, ciclism şi alergare. În acest sens, pentru ca intrările şi ieşirile intermediare ale participanţilor corespondente etapelor concursului să aibă loc în deplină siguranţă, organizatorii anunţă că Transfăgărăşanul va fi închis circulaţiei publice între orele 7 şi 18 pe tronsonul de drum cuprins între kilometrii 62+808 m şi 116+100 m.
„Atenționăm persoanele care au rezervare la unități de cazare aflate pe tronsonul precizat cu privire la faptul că trebuie să ajungă la acestea în afara intervalului menționat. Primul punct de informare a cetățenilor va fi organizat la km 56 (zona Cetății), iar polițiști vor fi prezenți pe traseu, dar și la kilometrii 62 (zona barajului Vidraru), 71 (zona Valea cu Pești) și la 116 (zona Tunel).
Mijloacele de semnalizare permanență de pe sectorul de drum stabilit pe întreaga desfășurare a concursului, nu vor fi modificate. Pentru prevenirea producerii evenimentelor rutiere pe fondul condiţiilor de trafic aglomerat, recomandăm conducătorilor auto să își păstreze calmul, să nu uite de politețea rutieră, să respecte indicațiile polițiștilor rutieri și ale organizatorilor și să nu blocheze intersecțiile. De asemenea, le recomandăm şoferilor să circule cu viteză redusă, adaptată condiţiilor meteo-rutiere, să păstreze distanţa pentru a putea opri în siguranţă şi să nu se angajeze în depăşirea coloanelor de autovehicule sau efectuarea unor manevre riscante în trafic.
Informații actualizate despre situația traficului_găsiți pe siteul oficial al Poliției Române, la secțiunea Infotrafic: https://www.politiaromana.ro/ro/info-trafic – vă recomandăm să verificați starea traseului pe care urmează să îl parcurgeți, înainte de a pleca la drum”, a transmis poliţia judeţeană.
Transfgărăşan

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Chioșcurile fără forme legale sunt ridicate (3)

Chioșcurile fără forme legale sunt ridicate de către municipalitate

Primăria Municipiului Pitești a efectuat o verificare a celor aproximativ 380 de construcții provizorii situate ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar