Acasă / SOCIAL / Întâlnire de lucru la Prefectură

Întâlnire de lucru la Prefectură

Instituției Prefectului a organizat o întâlnire de lucru la care au fost dezbătute teme de interes pentru autoritățile publice locale printre care Planul Național de Investiții Anghel Saligny, modificări la Legea nr. 98/2016 privind achizițiile publice, Ordonanța de Guvern cu privire la ajustarea prețurilor contractelor de achiziții, modificări la legea energiei electrice și a gazelor naturale (Legea nr. 123/2012, plățile prin PNDL (Programul Naţional de Dezvoltare Locală).
Au participat Consilierul de Stat în cadrul cancelariei Primului-Ministru, Ciprian Hodja, Consilierul Primului-Ministru, Radu Perianu, subprefecții Lucian Ionescu și Emanuel Soare, vicepreședintele Consiliului Județean, Adrian Bughiu, și primari sau reprezentanți ai administrației publice locale.
Ciprian Hodja a făcut o prezentare asupra temelor mai sus amintite și a răspuns întrebărilor celor prezenți, aducând clarificări utile pentru aceștia. Totodată, a preluat probleme ridicate de primari și de către reprezentanții Consiliului Județean pentru a le înainta instituțiilor guvernamentale spre rezolvare. Reprezentanții Instituției Prefectului au ridicat o problemă cu care se confruntă în ultima perioadă cu privire la evaluarea pagubelor create de intemperii și despăgubirile din fondul de rezervă pentru situațiile de urgență.În final s-a ajuns la concluzia că şi în viitor este necesară organizarea unor noi astfel de întâlniri.

Prefectură

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Recomandări ale jandarmilor argeșeni 

Recomandări ale jandarmilor argeșeni 

În contextul minivacanței de 1 Mai și având în vedere preconizarea unui număr mare de ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar