Acasă / SOCIAL / Întâlnire de lucru la Prefectură

Întâlnire de lucru la Prefectură

Instituției Prefectului a organizat o întâlnire de lucru la care au fost dezbătute teme de interes pentru autoritățile publice locale printre care Planul Național de Investiții Anghel Saligny, modificări la Legea nr. 98/2016 privind achizițiile publice, Ordonanța de Guvern cu privire la ajustarea prețurilor contractelor de achiziții, modificări la legea energiei electrice și a gazelor naturale (Legea nr. 123/2012, plățile prin PNDL (Programul Naţional de Dezvoltare Locală).
Au participat Consilierul de Stat în cadrul cancelariei Primului-Ministru, Ciprian Hodja, Consilierul Primului-Ministru, Radu Perianu, subprefecții Lucian Ionescu și Emanuel Soare, vicepreședintele Consiliului Județean, Adrian Bughiu, și primari sau reprezentanți ai administrației publice locale.
Ciprian Hodja a făcut o prezentare asupra temelor mai sus amintite și a răspuns întrebărilor celor prezenți, aducând clarificări utile pentru aceștia. Totodată, a preluat probleme ridicate de primari și de către reprezentanții Consiliului Județean pentru a le înainta instituțiilor guvernamentale spre rezolvare. Reprezentanții Instituției Prefectului au ridicat o problemă cu care se confruntă în ultima perioadă cu privire la evaluarea pagubelor create de intemperii și despăgubirile din fondul de rezervă pentru situațiile de urgență.În final s-a ajuns la concluzia că şi în viitor este necesară organizarea unor noi astfel de întâlniri.

Prefectură

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Justina K & Antal Zalai

Concert simfonic extraordinar cu invitați din străinătate, la Filarmonicii Pitești

Filarmonica Pitești organizează joi, 6 octombrie, de la ora 19.00, în sala „Simfonia”, un nou ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar