Acasă / EVENIMENT / Incendii violente la Vlădeşti, Bârla şi Slobozia

Incendii violente la Vlădeşti, Bârla şi Slobozia

Luni după-amiază, pompierii argeșeni au intervenit pentru stingerea a două incendii soldate cu pagube materiale considerabile, iar la un al treilea o femeie a suferit arsuri.
Primul a izbucnit la o gospodărie din Vlădeşti şi au acţionat pompieri imilitarii de la punctul de lucru Aninoasa și de la Detașamentul Câmpulung cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. A ars acoperișul unei case pe o suprafață de aproximativ 80 mp și a fost distrusă în totalitate o magazie în care se aflau circa doi metri cubi de lemn și aproximativ 1.000 kg de plante furajere. Cauza probabilă a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul şi, din fericire, în urma evenimentului nu au rezultat victime, casa nefiind locuită.
Cel de al doilea a izbucnit la o magazie din comuna Bârla şi au intervenit pompierii de la Secția Costești cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD. La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau la întreaga construcție din lemn pe o suprafață de aproximativ 90 mp, din fericire nu au fost victime, iar cauza probabilă de izbucnire a fost un scurtcircuit electric. Cel de al treilea a izbucnit la Slobozia, unde a ars acoperişul unei locuinţe pe aproximativ 50 mp. Proprietarea casei, în vârstă de 66 de ani, a suferit arsuri la mâna stângă. Aceasta a fost transportată la spital de o ambulanţă a serviciului judeţean şi din verificări a reieşit că incendiul a izbucnit din cauza jarului căzut din sobă.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

locurile alocate M.A.I.

Au început înscrierile în unitățile de învățământ postliceal ale Poliției Române!

Sesiune de recrutări deschisă pentru școlile de poliție, poliție de frontieră, dar și pentru instituții ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar