Acasă / EVENIMENT / Subprefectul Neculăescu, implicat în accidentul de la Stâlpeni

Subprefectul Neculăescu, implicat în accidentul de la Stâlpeni

Ciprian Nicolăescu, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, a fost implicat într-un accident rutier şi a ajuns la spital pentru investigaţii. Din fericire nici el, nici celălalt şofer, nu au suferit rănio grave.
Evenimentul a avut loc miercuri-dimineaţă în comuna Stâlpeni, satul Livezeni, iar la faţa locului au intervenit pompierii de la Detașamentul Mioveni cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD.
Din verificările preliminare efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Argeș, s-a stabilit că Petre C., de 47 de ani, din Mihăești, conducea o Dacia Sandero pe DN 73 din direcția Pitești spre Câmpulung. În împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, pe fondul altor preocupări în timpul condusului a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens şi s-a tamponat cu o Dacia Duster condusă regulamentar din sens opus de vicele Nicolăescu (42 de ani), din Câmpulung, apoi s-a oprit în glisiera metalică de la marginea şoselei. După ce li s-a acordat primul ajutor la faţa locului au fost transportaţi la spital pentru investigaţii medicale şi s-a constatat că, din fericire, niciunul nu avea leziuni grave. Verificaţi cu etilotestul, a rezultat că niciunul dintre şoferi nu consumase alcool, în cauză a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

locurile alocate M.A.I.

Au început înscrierile în unitățile de învățământ postliceal ale Poliției Române!

Sesiune de recrutări deschisă pentru școlile de poliție, poliție de frontieră, dar și pentru instituții ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar