Acasă / EVENIMENT / Bărbatul strivit la locul de muncă, vizitat de familie

Bărbatul strivit la locul de muncă, vizitat de familie

spitalul-judetean-arges
Aşa cum v-am informat, în jurul orei 3.50 a dimineţii de 8 iunie, un echipaj de terapie intensivă mobilă a fost solicitat să intervină la o cunoscută firmă din comuna Oarja pentru a asigura asistență medicală în cazul unei persoane prinsă în zona toracelui de o bandă la locul de muncă. „Persoana a fost găsită extrasă și în stare de semiconștiență (răspundea la stimuli), prezentând mai multe traumatisme. După monitorizarea și acordarea îngrijirilor medicale, victima a fost transportată la spital”, transmitea la acea dată ISU Argeş.
Este vorba despre Adrian T., în vârstă de 35 de ani, care-şi desfăşura activitatea la o bandă transportoare. În împrejurări care urmează să fie stabilite din cercetări, acesta a fost prins şi strivit de utilajul în funcţiune. Scos de colegi, a fost dus la Spitalului Judeţean şi supus unor intervenţii chirurgicale şi ortopedice, ulterior fiind transferat pe secţia de terapie intensivă şi intubat. Urmare a eforturilor depuse de medici, al căror prognostic iniţial era rezervat, starea acestuia s-a îmbunătăţit chiar spectaculor. La două zile după operaţii a fost detubat, respiră singur, este conştient şi cooperant Mai mult, Adrian T. poate fi vizitat de familie. Chiar în această dimineaţă el a primit vizita surorii sale, dovadă că se simte din ce în ce mai bine, că starea de sănătate are evoluţie pozitivi, iar medicii speră să-şi revină complet.
În cauză a fost deschis dosar penal şi se fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă şi neluarea măsurilor de sănătate şi securitate în muncă.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

omor

Coșești : Un tânăr de 22 de ani și-a omorât ruda de 70 de ani

Un conflict a avut loc pe data de 2 mai, în comuna Coșești, acolo unde ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar