Acasă / EVENIMENT / Şi-a răpit iubita, dar a fost pus în libertate

Şi-a răpit iubita, dar a fost pus în libertate

control-judiciar-pentru-60-de-zile
Judiciariștii Biroului Investigații Criminale Pitești, sub supravegherea procurorului, au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit pentru infracțiunea de act sexual cu un minor, faptă pentru care cercetările s-au desfășurat din oficiu ca urmare a aspectelor rezultate în cursul verificărilor într-un alt dosar penal.
Din cercetări a reieşit că, în perioada iulie – august 2021, Alin M., de 19 ani, din Merișani, ar fi avut o relație de concubinaj cu Petruţa M., de 15 ani, din Piteşti, ambii de etnie romă, care la acea dată avea vârsta de 14 ani, perioadă în care a întreținut cu aceasta, în mod repetat, raporturi sexuale consimțite. Povestea a început după ce oamenii legii s-au autosesizat pe parcursul cercetărilor efectuate în dosarul penal privind infracțiunea de lipsire de libertate în mod ilegal comisă asupra puştoaicei cu pricina. Vă reamintim că, pe 28 aprilie, minora a fost răpită din fața blocului de trei indivizi care au băgat-o într-o mașină gri, după care au plecat spre Bascov. Martorii au reţinut numărul de înmatriculare al maşinii şi au sesizat autorităţilr. Imediat a fost constituită o celulă de criză fiind polițiștii din toată țara, totodată fiind declanșat Mecanismul „Alertă Răpire Copil”. Ulterior, puştoaica a fost adusă acasă la părinţi de rudele tânărului care o răpise.
După administrarea probatoriului, tânărul în cauză a fost reținut 24 de ore pe bază de ordonanță şi încarcerat în arestul poliţiei judeţene. Prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propuneri de luare a unei măsuri preventive, a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Persoană-surprinsă-sub-un-mal-de-pământ

Bogați :Persoană surprinsă sub pământ, pe timpul unor lucrările la canalizare

Pompierii au fost solicitați să intervină în cazul unei persoane surprinsă sub pământ, pe timpul ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar