Acasă / EVENIMENT / A vrut să-i evite pe poliţişti şi a ajuns în arest

A vrut să-i evite pe poliţişti şi a ajuns în arest

Şofer-băut
Ştiindu-se cu musca pe căciulă, un bărbat a vrut să evite o întâlnire nedorită cu poliţiştii, dar nu a reuşit şi a ajuns în spatele gratiilor.
În după-amiaza zilei de 22 octombrie, polițiștii din Mioveni au depistat un bărbat care a produs un eveniment rutier din care au rezultat doar pagube materiale. S-a întâmplat în jurul orei 15 şi este vorba despre Victor Marian Ş., de 46 de ani, din Mioveni. Aflat la volanul unei Dacia Logan, circula dinspre cartierul Colibaţi către Ravoviţa. Ajuns la sensul giratoriu de pe bulevardul Dacia, şoferul a văzut un echipaj de poliţie care supraveghea traficul rutier. Ca să nu dea ochii cu oamenii legii, cel în cauză a tras brusc de volan, context în care s-a urcat cu maşina pe spaţiul verde din giratoriu şi a avariat autoturismul. Bănuind că ceva nu e în regulă, poliţiştii l-au pus să sufle în etilotest, stabilind că bărbatul era beat având o concentraţie de 1,66 mg/l de alcool pur în aerul expirat. Extinzând verificările, ei au mai constatat că, pe lângă faptul că era băut, şoferul se urcase la volan deşi avea permisul de conducere anulat pentru comitere de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere şi pentru furt de autoturisme.
În cauză a fost întocmit dosar penal şi după administrarea probatoriului, sâmbătă seară conducătorul auto a fost reținut 24 de ore pe bază de ordonanță şi încarcerat în arestul poliţiei judeţene, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

trafic de droguri de risc

Prins în flagrant delict, în timp ce comercializa aproximativ 600 de grame de canabis

Cercetat si retinut pentru trafic de droguri de risc Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar