Acasă / EVENIMENT / Fiu de fost politician, arestat preventiv

Fiu de fost politician, arestat preventiv

 Și-a amenințat părințIi că îi omoară cu un cuțit
Scene parcă desprinse dintr-un film de groază luni după-amiază în Pasajul Magnolia, unde pe fondul unor conflicte mai vechi, un bărbat și-a amenințat părinții cu moartea.
După scandal, a urmat arestarea
S-a întâmplat în jurul orei 17.30, când Poliția Pitești a fost sesizată despre faptul că un bărbat înarmat cu un cuțit, adresează amenințări unor persoane aflate într-un pasaj pietonal din municipiul Pitești. „La fața locului s-au deplasat cu operativitate polițiștii din cadrul Secției 1, care au identificat persoana în cauză, un bărbat de 40 de ani, din Pitești, pe care au imobilizat-o și au condus-o la sediul poliției pentru audieri.
În urma evenimentului, o femeie cu atac de panică a primit îngrijiri medicale la fața locului, însă nicio persoană nu a suferit leziuni.
Polițiștii efectuează cercetări, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut și luarea măsurilor legale care se impun. După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, transmitea la acea dată poliţie argeşeană. Dus în faţa instanţei, marţi după-amiază bărbatul a fost arestat preventiv 30 de zile pentru infracţiunile de ameninţare, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.
Susţinea că i s-au făcut farmece
Bărbatul care a provocat scandalul este Florin Mareş, fiul lui Marian Mareş, care deţine un magazin cu haine în pasajul Magnolia, fost lider al Partidei Romilor – Filiala Argeş. Acesta s-a dus la magazinul din pasaj şi a făcut scandal spărgând şi dărâmând tot ce i-a ieşit în cale: rafturi, manechine din plastic, iar două dintre geamurile vitrinei s-au făcut cioburi. Apoi, a scos la iveală un cuţit ameninţându-şi părinţii cu moartea. Mama bărbatului a suferit un atac de panică şi a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar când a fost ridicat de poliţiştii Secţiei 1, bărbatul a început să strige că părinţii i-ar fi făcut… farmece şi că vrea să se răzbune. Ulterior, mama bărbatului a depus plângere reclamând că, anterior scandalul din magazin, fiul a provocat distrugeri şi în apartamentul în care aceasta locuieşte.
Unul dintre fii, răpus de infarct
Marian Mareș a devenit cunoscut nu doar de om de afaceri, ci şi ca politician. După ce şi-a desăvârșit studiile, a intrat in politică și a devenit liderul regional al romilor. În calitate de reprezentant al etniei, Marian Mareș a primit un birou în sediul Prefecturii Argeș, devenind consilier pentru probleme ale romilor la cabinetul prefectului de atunci, Constantin Tămagă. Viaţa în familia Mareş a decurs normal până în dimineața zilei de 31 decembrie 2019, când Marian Mareș și-a găsit unul dintre cei doi băieți, Daniel, fără suflare în apartamentul său. Un infarct fulgerător l-a trimis pe lumea cealaltă la doar 30 de ani când avea toată viaţa înainte…

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Autoturism răsturnat în comuna Negrași

Autoturism răsturnat în comuna Negrași

  În această după-amiază un accident rutier s-a produs în comuna Negrași, unde un autoturism ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar