Acasă / EVENIMENT / Caziere judiciare obținute online

Caziere judiciare obținute online

3 argeșeni și-au depus dosarele pentru examenul de obținere a permisului de conducere folosindu-se de caziere judiciare obținute online. Asta reduce timpul de așteptare pentru cei care își întocmesc dosarele.

Cazier judiciar

Pașii pentru a obține online cazierul judiciar:
- Dacă aveți cont pe Ghișeul. Ro, trebuie doar să vă validați identitatea cu un card emis de o bancă din România. Cel pe care l-ați folosit în trecut să plătiți taxe sau impozite prin aplicație, este bun. Veți fi direcționați către platforma HUB.MAI.GOV.RO. Urmați pașii de acolo în completarea cererii.
- Dacă nu aveți cont pe Ghișeul.ro, accesați direct platforma HUB.MAI.GOV.RO și veți fi ghidat pentru înregistrarea unui cont.
- Diferența între cele două tipuri de solicitanți o face faptul că, în a doua situație, trebuie să mergeți , o singură dată, la ghișeul unde se eliberează fizic certificatele de cazier. Explicația este simplă: este nevoie de o confirmare a faptului că datele introduse sunt chiar ale dvs. Cazierul judiciar este valabil 6 luni și este obligatoriu la dosarul pentru permis.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

material-lemnos-confiscat

Argeș: 233 de metri cubi de material lemnos confiscat

În perioada 29 aprilie-01 mai a.c., echipe formate din polițiști argeșeni și specialiști silvici au ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar