Acasă / SOCIAL / Măsuri de ordine și siguranță publică la meciul de fotbal CS Mioveni – ACS Sepsi Osk

Măsuri de ordine și siguranță publică la meciul de fotbal CS Mioveni – ACS Sepsi Osk

Duminică, 5 februarie a.c., jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică la meciul de fotbal dintre echipele CS Mioveni și ACS Sepsi Osk Sfantu Gheorghe.

Gruparea-de-Jandarmi-Mobilă-Craiova-FotoPress24.ro_
Partida dintre cele două echipe va avea loc pe Stadionul Orășenesc Mioveni, începând cu ora 15.30.
Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova, alături de celelalte instituții cu atribuții în domeniu, va lua măsuri pentru deplasarea în condiţii de siguranţă a suporterilor la și de la stadion, precum şi pe timpul desfășurării meciului de fotbal, aflându-se în imediata apropiere a arenei sportive.
Este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.
În conformitate cu prevederile Legii nr. 4 din 2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, cu modificările și completările ulterioare, intrarea în stadion, accesul publicului, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion se realizează de către agenţi ai societăţii de pază şi protecţie, contractată de organizator. Pentru a evita producerea unor incidente, recomandăm suporterilor să evite deplasarea în grupuri mari la sau de la arena sportivă, să nu se implice în acte care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de agresivitate verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.
Spectatorii nu au voie să introducă în stadion băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă.
Pentru desfăşurarea în bune condiţii a evenimentului sportiv, adresăm spectatorilor următoarele recomandări:
– să manifeste răbdare, să respecte indicațiile jandarmilor şi să evite implicarea în conflicte de orice natură;
– în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte de natură antisocială, să solicite sprijinul forţelor de ordine din zonă;
– părinţii sunt rugaţi să supravegheze cu atenţie sporită copiii.
Vă mulțumim tuturor pentru înțelegerea manifestată față de măsurile de siguranță luate pentru desfășurarea acestui eveniment sportiv!

Despre Administrator

Citeşte şi ...

2 Aprilie-Marșul de Conștientizare a Autismului

Mars 2 Aprilie- Ziua Mondiala de Constientizare a Autismului

2 Aprilie-Ziua Mondiala de Constientizare a Autismului Duminică, în data de 02 aprilie 2023, ASOCIAȚIA ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar