Acasă / EVENIMENT / A prezentat o poliță RCA susceptibilă a fi falsă

A prezentat o poliță RCA susceptibilă a fi falsă

A prezentat o poliță RCA susceptibilă a fi falsă

Polițiștii din cadrul Biroului de Poliție Autostrada A1 București-Râmnicu Vâlcea au depistat un bărbat de 39 de ani, din Costești, județul Argeș, care conducea un autoturism pe Autostrada București-Pitești, iar cu ocazia verificărilor specifice, acesta a prezentat o poliță pentru răspunderea civilă obligatorie auto (poliță RCA) susceptibilă a fi falsă.
Documentul prezentat conținea datele de identificare a autovehiculului condus, era în perioada de valabilitate, însă din verificările efectuate în baza de date a asiguratorilor, autovehiculul nu figura ca fiind asigurat conform prevederilor Legii 132/2007 privind asigurarea obligatorie de răspundere civilă auto.Ca urmare a celor constatate, în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de fals în înscrisuri sub semnătură privată și uzul de fals, conform prevederilor art. 322 și 323 din Codul Penal.
Totodată, a fost luată măsura complementară a imobilizării autovehiculului, prin retragerea certificatului de înmatriculare și a plăcuțelor cu numărul de înmatriculare, conform prevederilor Legii 132/2007.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

10 mai - Ziua Regalității în România

10 mai – Ziua Regalității în România

Ziua Independenţei Naţionale a României este sărbătorită la data de 10 mai, în urma adoptării ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar