Acasă / EVENIMENT / Acțiune de reducere a riscului rutier pe Autostrada A1 București-Pitești

Acțiune de reducere a riscului rutier pe Autostrada A1 București-Pitești

La sfârșitul săptămânii precedente, în ziua de 10 februarie a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Poliție Autostrada A1 București – Râmnicu Vâlcea au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente de circulație ce au loc pe autostrăzi.În cadrul activităților desfășurate au fost verificate mai multe autovehicule, fiind realizate 128 de testări cu aparatele pentru detectarea prezenței alcoolului în aerul expirat, precum și 29 de testări pentru detectarea prezenței substanțelor cu efect psihoactiv.

filtru-politie-A1

În urma abaterilor constatate, au fost aplicate 82 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 32.190 de lei, ca urmare a unor abateri la regimul rutier, fiind aplicate și măsurile complementare de retragere a 6 certificate de înmatriculare.
Dintre abaterile constatate, 20 de sancțiuni au fost aplicate ca urmare a depășirii regimului legal de viteză.
De asemenea, în cadrul acțiunii, a fost depistat un conducător auto ce a prezentat pentru verificări o poliță pentru răspunderea civilă obligatorie auto susceptibilă a fi falsă, împrejurare în care a fost întocmit un dosar penal.
Polițiștii din cadrul Biroului de Poliție Autostrada A1 București-Râmnicu Vâlcea vor continua acțiunile cu scopul prevenirii și combaterii cauzelor generatopare de evenimente rutiere pe tronsonul de autostradă.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Incendiu la o construcție dezafectă

Incendiu la o construcție dezafectă în localitatea Mărăcineni

Incendiu produs la o construcție dezafectă, preponderent din lemn, situată în localitatea Mărăcineni.Pentru stingerea incendiului ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar