Acasă / EVENIMENT / A fost ameninţată în repetate rânduri

A fost ameninţată în repetate rânduri

Urmare a informaţiilor deţinute, la nivelul Poliţiei oraşului Topoloveni, poliţiştii Formaţiunii de Investigaţii Criminale au stabilit faptul o persoană în vârstă de 18 ani, din Com Călineşti, judeţul Argeş, a fost ameninţată în repetate rânduri de doi bărbaţi.

Astfel, în luna martie 2014, B.S. a fost ameninţată de N.C.I., de 23 de ani si M.A., de 28 de ani, ambii din oraşul Topoloveni, în mod direct, prin intermediul telefonului mobil şi prin mesaje transmise printr-o reţea de socializare, cu postarea unor filmări audio-video în care persoana vătămată întreţinea relaţii sexuale cu unul dintre aceştia, în scopul de a o determina să întreţină relaţii sexuale cu cei doi, chiar împotriva voinţei sale.

În cauză a fost dispusă începerea urmăririi penale faţă de N.C.I., pentru săvârşirea infracţiunii de lipsire de libertate şi şantaj, iar faţă de M.A., pentru săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate, şantaj si influenţarea declaraţiilor.

Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi Parchetului Topoloveni, cu propunere de arestare preventivă.

Mihai N.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Control inopinat în Piața Găvana (3)

Control inopinat în Piața Găvana, din municipiul Pitești

În data de 19.09.2022, polițiștii locali din cadrul Compartimentului Activități Comerciale – Poliția Locală Pitești ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar