Acasă / POLITIC / A fost sfințit spațiul de rugăciune și reculegere din clădirea C.J

A fost sfințit spațiul de rugăciune și reculegere din clădirea C.J

Nimic nu e posibil fără credință și fără încrederea neclintită în puterea și iubirea lui Dumnezeu pentru noi. Marți, 14 mai, la Consiliul Județean Argeș a fost o zi specială, de bucurie duhovnicească. Prin bunăvoința Domnului și cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului, a fost sfințit spațiul de rugăciune și reculegere din incinta instituției. Un sobor de 15 preoți a participat la slujbă. Cu această ocazie, Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului a sfințit și clădirea unde își are sediul Consiliul Județean Argeș, a cărei reabilitare a fost terminată la finele anului trecut, cu fonduri europene.

„Este o mare bucurie! Domnul Dumnezeu a binevoit și ne bucurăm că ne-ați dat prilejul să vedem frumusețea aceasta cu adevărat bisericească. Ați făcut un lucru ca în biserică. Dumnezeu să binecuvânteze casa aceasta administrativă și să rezolvați toate problemele în gând de pace, pentru că aici trebuie să existe comuniune frățească. Funcționarii și cei care vin aici, după intrarea în Consiliul Județean, au un spațiu foarte potrivit pentru împlinirea rugăciunilor. Este un lucru superb că ați gândit acest lucru. A dat Dumnezeu și ați reușit o restaurare extraordinară și această lucrare trebuie păzită. Nu doar investiția este importantă, ci și cum se folosește locul. Sunt ca într-o biserică aici. Se vede de afară că omul aduce cu sine sfințenia. Am înțeles că există paraclis și la aeroport, și la universitate, la consilii județene nu prea am auzit. Este o bucurie ceea ce vedem aici și să fie cu folos tuturor celor care intră și se roagă!” – Înaltpreasfințitul Părinte Calinic, Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului
Spațiul de rugăciune a fost amenajat la parterul instituției, în zona în care se află și o sală destinată publicului pentru audiențe. Astfel, atât angajații, cât și cei care vin în Consiliul Județean Argeș au acces în acest loc de reculegere – în altar și paraclis.
La ceremonie a participat conducerea Consiliului Județean Argeș, reprezentată de președintele Ion Mînzînă, vicepreședinții Marius Nicolaescu și Adrian Dumitru Bughiu, și administratorul public Cristian Puiu, alături de primarul Piteștiului – Cristian Gentea, secretarul de Stat din cadrul Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației – Vlad Ștefan Niculae, primari, consilieri județeni și angajați ai instituției.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Salvamont Argeș (4)

Salvamont Argeș : Una dintre cele mai profesioniste echipe de salvatori montani

În Argeș avem cei mai frumoși și mai înalți munți din țară. Dar și una ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar