Acasă / EVENIMENT / A pescuit ilegal

A pescuit ilegal

Poliţiştii Serviciului de Ordine Publică din cadrul I.P.J. Argeş au acţionat pe raza localităţilor Bascov şi Budeasa în apropierea lacului de acumulare Budeasa pe linia prevenirii şi combaterii braconajului piscicol.
Cu această ocazie a fost depistat un bărbat de 36 de ani din comuna Budeasa, jud. Argeş, a pescuit ilegal cu ajutorul a două unelte de pescuit tip ,, setcă” şi „setcă monofilament”.
Au fost confiscaţi 532 peşti diverse specii având greutatea totală de 11,025 Kg, precum şi instrumentele folosite în mod ilegal pentru pescuit.
În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de braconaj piscicol, şi deţinere fără drept şi folosirea de unelte de pescuit interzise, fapte prevăzute şi pedepsite de art. 64 lit. k şi m din O.U.G. 23/2008 modificată prin Lg.317/2009. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.
La acţiune au participat şi jandarmi din cadrul I.J.J. Argeş.
Poliţiştii Serviciului de Ordine Publică Argeş vor acţiona în continuare pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente negative, care pot afecta siguranţa cetăţenilor.
M.N

Despre Administrator

Citeşte şi ...

furt bare metalice

Reținute de polițiști pentru furt calificat

În dimineața zilei de 27 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar