Acasă / EVENIMENT / A stat o noapte în arest

A stat o noapte în arest

retinut-politie-fotopress-24ro
Poliţişti din cadrul Secţiei Rurale Bascov, sub coordonarea procurorului, au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit pentru infracţiunile de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.
Din verificările efectuate oamenii legii au stabilit că, în seara de 13 iulie, Ionuţ R., de 35 de ani, din Bascov, fotbalist la o echipă dintr-o ligă inferioară, era în apropierea unui parc din localitate. Pe fondul unui conflict spontan a luat la bătaie un bărbat în vârstă de 32 de ani, din aceeaşi comună, cu care iniţial a avut doar un schimb neprincipial de cuvinte.
După audiere şi administrarea probatoriului, scandalagiul a fost reţinut 24 de ore pe bază de ordonanţă şi „cazat” în arestul Poliţiei Argeş. Prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunerea de a fi dispusă o măsură preventivă, după o noapte petrecută în spatele gratiilor a fost pus în libertate fiind plasat sub control judiciar pentru 60 de zile. Potrivit anchetatorilor, sportivul nu se află la primul conflict cu legea deoarece în luna mai a fost trimis în judecată pentru delapidare după ce şi-a însuşit bani din gestiunea firmei unde lucra, iar în 2011 fusese condamnat la doi ani şi patru luni cu suspendarea executprii pedepsei pentru complicitate la infracţiunea de furt.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Suspecţi de înşelăciune reţinuţi (2)

Suspecţi de înşelăciune reţinuţi

Sub povestea unei întâmplări neobișnuite, doi bărbați din județul Vâlcea au reușit să păcălească o ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar